Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFRIČKA MLADENKA

Sjećate li se ovog urnebesnog trenutka? Knjaz pokazao kako je Šuput jahala noja u Keniji

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/11
13.04.2021.
u 07:00

Kako je Maja jahala noja u Keniji. Što je Maja Šuput radila prije nego je postala najpoznatija hrvatska majka? Jahala noja u Keniji i "uživala"!  Sjećate li se ovog urnebesnog trenutka?, napisao je Knjaz pokraj videa.

Robert Knjaz na svom je Instagram profilu objavio video kojim je podsjetio na svoju emisiju "Koledžicom po svijetu", u kojoj je 2007. godine gostovala Maja Šuput. 

Kako je Maja jahala noja u Keniji. Što je Maja Šuput radila prije nego je postala najpoznatija hrvatska majka? Jahala noja u Keniji i "uživala"!  Sjećate li se ovog urnebesnog trenutka?, napisao je Knjaz pokraj videa.

Knjaz je Maju odveo u Keniju gdje su se družili s polu-nomadskim plemenom Maasai. Čim je vidjela gdje su došli rekla je kako je ona više 'gradska cura'. Prespavala je u kući kod Lucy gdje, kako kaže 'gazdarica', ponekad noću dođu životinje u 'posjet'.

- Ja se bojim ptica i svega što ima krila - rekla je Maja, a potom zajahala noja koji inače u trku može dosegnuti brzinu od 70 km/h. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Knjaz (@knjazrobert)

 - Sporije, sporije. Možemo li malo sporije? - vikala je pjevačica te u jednom trenutku rekla da joj je dosta. 
Inače, Robert je Maji u emisiji dao zadatak da pronađe supruga u kenijskom selu od 170 stanovnika gdje muškarci imaju po četiri, pet žena istovremeno. Nakon što se upoznala s brojnim stvarima koje žene iz plemena rade, upitala je poglavicu je li prošla test.

- Nisi loša, ali... Preslaba si. Nećeš ostati u našem selu kao Maasai žena - odgovorio joj je.

Podsjetimo, Maja Šuput (41) sina Blooma rodila je prije nešto manje od mjesec dana, a od tada gotovo svakodnevno pratiteljima na društvenim mrežama pokazuje koliko su ona i suprug Nenad Tatarinov uživljeni u roditeljsku ulogu. Čak i prije dolaska malog Blooma na svijet, Maja je pokazivala kako se zajednički pripremaju za to. Tako smo vidjeli Nenada kako spaja krevetić, kako i gdje je kupila veliki ormar za sina, robicu, itd.

Prije nekoliko dana objavila je i prvu fotografiju iz šetnje sa sinom u kojoj je maja bila ležerno obučena, a nova snimka otkrila je i kako Maja tepa sinu zanimljivim nadimkom.  Pjevačica je objavila niz snimki iz svog doma na kojima se moglo vidjeti kako Nenad sastavlja sjedalice za sinčića, a u jednoj od njih Maja kaže: "Gospodin Bloomingdales, što vi kažete na ovo? Tata je danas jako brz s novim gadgetom za našeg Blooma". Inače, Bloomingdales je američki lanac luksuznih robnih kuća.

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Ključne riječi

Komentara 2

ČS
Čuvaj se senjske ruke
10:09 13.04.2021.

A neće dati i prikazati kako je jahala Bika? To interesira široke mase, a ne jel u Petrinji imaju kamp kućice.

BA
BajaRi
12:57 13.04.2021.

Jos me samo zanima koje je boje posrala jutros govno i sta nije Seve najpoznatija majka!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije