Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE VJEROVALA

Bebi Balašević hakeri objavili uznemirujuću poruku, ona im žestoko odgovorila

Beba Balašević
Foto: Facebook/ Naš potok
1/6
12.04.2021.
u 18:00

- Pretpostavljam da raznorazne dangube kriziraju što nemaju danima neku ekskluzivnu vijest vezano za nas. Objavu, komentar, sliku, izjavu... Skandalozno, saznajemo, nećete vjerovati i slično... Pa su odlučili hakirati mi profil, napisala je Beba

Jelena Beba Balašević, starija kći pokojnog glazbenika Đorđa Balaševića, objavila je kako joj je netko na Instagramu hakirao profil i objavio priču u njeno ime. 

- Pretpostavljam da raznorazne dangube kritiziraju što nemaju danima neku ekskluzivnu vijest vezano za nas. Objavu, komentar, sliku, izjavu... Skandalozno, saznajemo, nećete vjerovati i slično... Pa su odlučili hakirati mi profil (što sam stvarno naivno vjerovala da mi se neće nikad dogoditi), započela je Beba objavu uz screenshot spornog storyja.

Foto: Facebook/TS Auris

- U moje ime napisali su na fb story (koji u životu nisam napravila) 'Vi ste idioti'. Ne znam na koga su mislili da ja mislim, ali ja bih im poručila: Vi jeste idioti. Svi vi kojima padne na pamet ovako nešto uraditi jer vam se može i jer vas ni ne zanima puno kako je bilo kome osim vama. Jer vas idiotske stvari zabavljaju i na njih trošite vrijeme, hvala na šlagvortu, zaključila je Beba. 

VIDEO: Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a prije nekoliko dana proglašena je - milijarderkom! 

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije