Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRI REZULTATI

Ella Dvornik ponovno objavila video koji su joj uklonili zbog golotinje i fanove ostavila u čudu

Ella Dvornik
Foto: Instagram screenshot
1/6
12.04.2021.
u 16:02

Ne znam, svaki drugi video frajer u gaćama, a meni maknu ovo, napisala je Ella uz objavljeni video koji je u jednom videu dobio 15 tisuća lajkova, ali i brojne oduševljene komentare pratiteljica

Blogerica i influencerica Ella Dvornik (30) nedavno se podvrgnula tretmanu CoolScupltinga , odnosno zamrzavanja sala. Cijeli postupak i rezultate snimala je i objavljivala na svom YouTube kanalu te na društvenim mrežama.

Prije nekoliko dana objavila je fotografiju kako joj trbuh izgleda tri mjeseca od prvog tretmana i uz fotografiju ravnog trbuha napisala je: ''Otišlo je sve što me mučilo nakon druge trudnoće.'' Isti sadržaj, osim na Instagramu, podijelila i na TikToku, ali tamo su joj snimku uklonili, a Ella je to komentirala: "Maknuo mi TikTok CoolSculpting video jer je sexual activity, a muškarci u toplesu svaki drugi video. Ali TikToku smeta moja debela škemba.

 

Ella je video ponovno objavila na Instagramu, i to zato jer su je mnoge pratiteljice tražile, kako bi se i same uvjerile u taj tretman.

- Originalno sam ovaj video objavila samo na storiju, ali mi je već toliko puta došla poruka da nekome pošaljem u inboks jer je istekao nakon 24 sata, da ga stavljam sad na Reels da stoji zauvijek. :) Inače, ovaj video mi je TikTok uklonio zbog 'golotinje'. Ne znam, svaki drugi video frajer u gaćama, a meni maknu ovo, napisala je Ella uz objavljeni video koji je u jednom videu dobio 15 tisuća lajkova, ali i brojne oduševljene komentare pratiteljica, koje su se začudile kako je sve dobro ispalo.

- Woooow svi mi koji počinjemo štedjeti za coolsculpting nakon ovog, napisala joj je jedna pratiteljica. 

U videu je objasnila kako ju je tijekom tretmana više peckalo nego hladilo, ali nije osjećala nikakvu bol niti joj je stvaralo neugodu. Na prvi tretman je otišla dan prije svog 30. rođendana, a na ovaj korak se odlučila jer je i njezina mama Danijela s istim tretmanom imala odlične rezultate. Kazala je kako tretman je skup ali djeluje i daje dobre rezultate. Dodala je i kako se isplati i uništava 27 posto masnoće koja se zaledi. 

CoolSculpting jednostavno smrzava salo, odnosno masne stanice postupkom kriolipolize, a rezultat je dugoročan, jer salo nije otporno na hladnoću.

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

Ključne riječi

Komentara 3

DO
Domumom
16:35 12.04.2021.

Opet sponzoru#ša.

LI
linkser2
16:41 12.04.2021.

pa pustite je, mora nekako privući pažnju...prezimenom ne može baš svaki put

Avatar Dalmoš
Dalmoš
17:05 12.04.2021.

Ruzno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije