Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FATALNA SAMANTHA

Nekad je bila san svakog muškarca, a uoči 55. rođendana najavila je da se udaje za djevojku

Samantha Fox
Foto: Profimedia
1/8
12.04.2021.
u 17:05

Seks simbol 80-ih u četvrtak slavi 55. rođendan, a premda više ne uživa slavu kakvu je imala na početku karijere, i dalje izaziva pažnju. Popularnost je stekla zahvaljujući The Sunu koji je objavljivao njezine fotografije.

Bez sumnje 80-ih godina najpopularnija Britanka bila je princeza Diana čije su fotografije svaki dan izlazile u tiskovinama, a tih godina po broju objavljenih fotografija najveća konkurencija bila joj je Samanta Fox. 

Seks simbol 80-ih u četvrtak slavi 55. rođendan, a premda više ne uživa slavu kakvu je imala na početku karijere, i dalje izaziva pažnju. Popularnost je stekla zahvaljujući The Sunu koji je objavljivao njezine fotografije. Zbog svojih savršenih proporcija 90-60-90 ubrzo je postala jedan od najzaposlenijih modela u Velikoj Britaniji i mamila je uzdahe muškaraca diljem svijeta. 

Poslije se  otisnula u glazbene vode i 1986. izdala je album „Touch me“ koji je uvršten među stotinu najgorih pop ploča svih vremena. Obožavatelji nisu marili za mišljenje struke i hrlili su na njezine koncerte pa je tako u Indiji nastupila pre 70 tisuća ljudi u tri grada. Samantha je ljubila i muškarce i žene, a u knjizi koju je objavila 2003. godine priznala je da je zaljubljena u svoju menadžericu Myru Stratton. U vezi su bile sve do 2015. godine kada je Myra preminula. Četiri godine nakon njene smrti upoznala je novu djevojku, Lindu Olsen, za koju se nedavno i zaručila. 

Celebrate The 80's And 90's With The Hoff! TourCelebrate The 80's And 90's With The Hoff! Tour live at the Malmo Arena Featuring: Samantha Fox Where: Malmo, Sweden When: 11 Oct 2014 Credit: Emelie Andersson/WENN.comMAF/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL
Foto: MAF/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Pjevačica i bivši model u knjizi je otkrila i kako je njen tata John bio alkoholičar, ovisnik o kokainu te je bio i nasilan. Šokantan je dio u  kojem opisuje kako ju je otac jednom napao. Mjesecima ga je nagovarala da joj stavi radio u automobil, a kad on to nije učinio,

Fox je zamolila svog tjelohranitelja da to napravi. U tom trenutku u njenom ocu proradio je bijes i napao je Samanthu.

– Divljački me počeo udarati i cipelario dok sam rukama prekrivala glavu. Sestra Vanessa uspjela je u jednom trenutku maknuti oca od mene, a ja sam otpuzala u kuću. Tata je krenuo za mnom i počeo me gađati bocom. Ležala sam u krvi dok nije došla hitna – ispričala je Samantha. Samantha je posljednjih godina još uvijek nastupala, a koliko se promijenila fizički, prosudite sami.

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Maiden
17:24 12.04.2021.

Šta je to fatalno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije