Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poseban trenutak

Sin Đorđa Balaševića podijelio sretnu vijest na majčin rođendan: 'Postajemo roditelji male princeze'

Foto: Instagram
1/9
04.05.2022.
u 18:30

-Za nešto više od 3 mjeseca postajemo roditelji jedne male princeze. Koja me od studenog od kad sam saznao da nam stiže još više inspirira i ojačava poslije nevremena koje je iza nas. Za sve neke nove klince, neke nove borce učinimo zajedno svijet onakvim kakav ustvari i jest- napisao je Aleksa.

Sin Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević i njegova zaručnica Nikolina čekaju svoje prvo dijete. Vijest je na svoj rođendan potvrdila Olivera Balašević, a potom i Aleksa na svom Instagram profilu.

-Za nešto više od 3 mjeseca postajemo roditelji jedne male princeze. Koja me od studenog od kad sam saznao da nam stiže još više inspirira i ojačava poslije nevremena koje je iza nas. Za sve neke nove klince, neke nove borce učinimo zajedno svijet onakvim kakav ustvari i jest- napisao je Aleksa, a u komentarima su mu je se javili brojni pratitelji s čestitkama.

''Predivne vijesti, čestitke od srca'', ''Čestitam'', ''Neka je sa srećom'', ''Čestitke od srca divni ljudi'', ''Čestitam na princezi'', samo je dio komentara.

Obožavatelje popularnog glazbenika posebno je oduševio detalj da će Aleksa svoje prvo dijete dobiti u 26. godini baš kao i njegov otac koji je dobio svoju prvu kćer Jovanu.

Inače, Nikolina je veoma bliska s Oliverom pa se na društvenim mrežama često mogu vidjeti njihove zajedničke fotografije.

Podsjetimo, Đorđe je preminuo samo nekoliko mjeseci prije 40. godišnjice braka sa suprugom Oliverom, a njihova ljubav zaista je bila posebna, što potvrđuje i činjenica da mu je posljednja želja bila da čuje Oliverin glas preko telefona još samo jednom.

– Ljubav mog Đoleta i Olje je jedinstvena. To ne postoji nigdje na svijetu. Mama mi je savjetovala da i mi budemo jedinstveni. Uvijek ima šanse za dobre i nebeske ljude. A Nikana i ja smo baš takvi, potpuno drukčiji od drugih – kazao je Aleksa jednom prilikom i dodao da on nije samo dijete poznatih roditelja već dijete velikih ljudi. 

VIDEO Najbizarniji trenuci sa suđenja Johnnyja Deppa i Amber Heard: Pitanja o Deppovom penisu, svjedok koji puši dok daje iskaz

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Jaje ne oko
Jaje ne oko
19:06 04.05.2022.

Tko je Đorđe Balašević !!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije