Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjesto za odmor

Sin Đorđa Balaševića podijelio je fotografije luksuzne obiteljske vile u Istri koju su kupili za 400.000 eura

Foto: Instagram
1/7
14.10.2022.
u 08:54

Naša Istra - napisao je Aleksa i pokazao kakav pogled se pruža iz jedne od prostorija u vili te je na fotografijama pokazao bazen i vanjski prostor vile te pogled na vilu iz zraka.

Glazbenik Đorđe Balašević dvije godine prije svoje smrti kupio je vilu u Istri gdje je planirao provoditi sve više vremena. Njegovu vilu sada uglavnom koriste njegova djeca kada imaju vremena za odmor, pa je tako ovih dana ondje boravio i Balaševićev sin Aleksa koji je podijelio na Instagram storyju nekoliko fotografije luksuzne vile i okućnice.

- Naša Istra - napisao je Aleksa i pokazao kakav pogled se pruža iz jedne od prostorija u vili te je na fotografijama pokazao bazen i vanjski prostor vile te pogled na vilu iz zraka. Kada je glazbenik kupio ovu vilu za odmor, mediji u Srbiji su pisali kako vila ima velik vrt s vanjskom kuhinjom, bazenom, saunom i jacuzzijem. Unutrašnjost vile je je jednako prostrana te ima četiri spavaće sobe, a svaka soba ima i svoju kupaonicu. Prema pisanju srpskih medija riječ je o vilu od 200 četvornih metara koju je navodno obitelj Balašević platila 400 tisuća eura.

Balaševićev sin nedavno je postao otac, njegova supruga Nikolina krajem kolovoza rodila je njihovo prvo dijete, djevojčicu Veru. Nikolina i Aleksa sudbonosno ''da'' izrekli su sredinom lipnja u Hramu svetog Save u Beogradu, a vjenčao ih je patrijarh Porfirije. Bračni par je, prema pisanju medija u Srbiji, trebao održati veliku svadbenu proslavu 23. lipnja u u Sremskoj Kamenici, ali slavlje su odgodili zbog Nikoline koja je tada bila u visokom stupnju trudnoće.

VIDEO Marija Šerifović o svom ponašanju: Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti

Komentara 22

ZV
zvezdomor
09:24 14.10.2022.

Da vaša Istra , jedino mjesto u svijetu gdje funkcionira sprega srba albanaca i talijana u iredentskom ozračju i fol opuštenom okruženju trajna je mržnja prema Hrvatskoj

DU
Deleted user
09:14 14.10.2022.

Tvoja Istra sigurno nije.

DU
Deleted user
09:30 14.10.2022.

Thompson ne smije ali sva srpska zgadija je dobro dosla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije