Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhodani dvojac

Severina voli glazbeni rukopis mahera Gorana Bregovića

severina
Ossessivo moda
12.04.2010.
u 19:13

Kakav će biti koncept njezina novog albuma Severina nije željela reći, ali je medijima povjerila da će opet surađivati s Goranom Bregovićem jer njegov rukopis obožava.

Splitska pjevačica Severina Vučković ne odustaje od škrtosti u komunikaciji s medijima pa je tako na konferenciji u Podgorici otkrila tek šture informacije u vezi s novim albumom i snimanjem spota za pjesmu “Lola”.

– Za režiju je zadužen Aleksandar Kerekeš i mogu samo reći kako će biti zanimljivih kadrova – natuknula je Sevka, ne želeći otkriti hoće li spot pratiti stihove “Neće Lola više plesat polugola”. Videouradak za pjesmu čije je stihove napisala Marina Tucaković, a glazbu Aleksandar Milić snimat će se u luksuznim apartmanima Atlas Capital Centra, a drugi dio u beogradskom klubu Magacin. Kakav će biti koncept njezina novog albuma Severina nije željela reći, ali je medijima povjerila da će opet surađivati s Goranom Bregovićem jer njegov rukopis obožava.

– Tjeraju me da pišem pjesme, ali nisam to dugo radila, deset godina. Pitam se što bih uopće pisala pokraj Marine. No, sve je stvar trenutka – kaže Seve, kojoj je drago što ljudi rado slušaju pjesme koje je ona napisala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije