Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 KUHAJ

Savršenom lososu ne može parirati krumpir kao „iz menze“!

3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
1/4
06.03.2018.
u 21:59

„Počnite razmišljati o mesu, o načinu pripreme odrezaka, što može ostati krvavo, a što mora biti srednje ispečeno, što se deblje reže, što se ne smije presušiti… To je užasno bitno!“, zaključak je Ivana Pažanina

Među silnim šesticama i peticama, na kuhačama članova žirija showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' našlo se i nekoliko osmica.

Andrea i Barbara na kušanje su donijele sirovu piletinu, dok su Robert i Ivan, pak, prepekli biftek. Jolanka i Anamarija svoje su meso krivo narezale za ražnjić, pa se isto u trenutku stvrdnulo i presušilo, a slično se dogodilo Josipu i Miroslavu, koji su uspjeli presušiti „premasnu namirnicu“ (potrbušinu lososa). A Loretine i Ivanine kockice od krumpira svojim su oblikom podsjetile Tomislava Špičeka na studentsku menzu.

„Počnite razmišljati o mesu, o načinu pripreme odrezaka, što može ostati krvavo, a što mora biti srednje ispečeno, što se deblje reže, što se ne smije presušiti… To je užasno bitno!“, zaključak je Ivana Pažanina u utorak navečer, nakon što je žiri dobio nekoliko osrednjih jela.

Da nije sve tako sivo i nejestivo, dokazali su Martina i Ante sočnim lososom i hrskavom kožicom, te Nikolina i Otto, koji su pripremili „savršeno odrađene“ cherry rajčice i krumpir. Oba su para, osim dobrih komentara, dobila i najbolje ocjene te večeri - svaki po tri osmice, zahvaljujući kojima su popravili stanje na tablici s ukupnim bodovima.

Tim „Zlatno prase“ i dalje vodi protiv tima „Kaciola“, ovaj put 125 naprema 73 boda. Postoji li šansa da se dogodi preokret, doznat ćemo u novom nastavku kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ već sutra, u srijedu, 7. ožujka u 20 sati na RTL-u!

3,2,1 kuhaj
1/6

Komentara 1

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
22:15 06.03.2018.

Seratori.Pa što ima bolje od pečenog jagnjeta,šljivovice i Bore Drljače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije