Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
besprijekoran styling

Sanja Musić Milanović kod kraljice na crvenom tepihu zablistala u haljini hrvatskog dizajna

Foto: profimedia
1/9
29.06.2022.
u 16:25

Outfit je upotpunila besbrijekornim make-upom i upečatljivim crvenim ružem te crnim potpeticama.

U Madridu na dvodnevnom 32. summitu NATO saveza sudjeluje i hrvatski predsjednik Zoran Milanović, a s njim je u Španjolsku doputovala i supruga Sanja Musić Milanović. Tom prilikom Kraljevska palača u Madridu postavila je svoj crveni tepih koju su organizirali Kralj Filip VI i Kraljica Leticia u čast šefova država i vlada. 

Musić Milanović tom je prilikom zasjala u elegantnoj haljini zemljanih tonova i dugog kroja koju potpisuje modna kuća Varteks. Zablistala je uz bok državnih dužnosnika te se savršeno uklopila uz kraljevske članove, a sjedila je u prvim redovima tek nekoliko stolica udaljena od kraljice Letizije, nasuprot kralju Felipeu. Outfit je upotpunila besbrijekornim make-upom i upečatljivim crvenim ružem te crnim potpeticama.

Španjolska kraljica Letizia pojavila se u crnom glamuroznom izdanju te elegantnim štiklama s visokom potpeticom, dok je struk naglasila tankim remenom.

Foto: profimedia

U palači su pozvana ukupno 44 šefa država, a gosti su uživali ​​u meniju koji se sastoji od 13 predjela, glavnog jela i deserta od kokosove pjene. Inače, palača ima 135.000 metara površine 3418 soba.

Na svečanosti je prisustvovao i 46. po redu predsjednik SAD-a Joe Biden koji je sjedio tik do kralja, a tu su još bili i francuski predsjednik Emmanuel Macron i supruga Brigitte Macron, kao i britanski premijer Boris Johnson.

VIDEO>>Chris Martin iz Coldplayja u pubu iznenadio zaljubljeni par: Odsvirao i otpjevao svoj klasik!


Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
17:22 29.06.2022.

Lijepa 👍👍😘

ME
MediciKM
08:22 30.06.2022.

Prvoj dami treba stilist. Sanja je zgodan žena. Ova haljina je OK, ali nikako za ovu prigodu. Usporedite malo koji je bio outfit ostalih dama i sve će vam biti jasno. Ovu kombinaciju Sanja može obući na konferencije, predavanja itdd ali nikako ne za ovu prigodu. Varteks ima prekrasnih haljina koje bi bile daleko prikladnije od ove. Pohvala što nosi hrvatski brand.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
16:40 29.06.2022.

Bravo za Sanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije