Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADNI NATJEČAJ

Ruža te nagrađuje! Riješi kviz i osvoji premium Korlat vino!

Riješi kviz i osvoji premium Korlat vino!
08.03.2022.
u 11:16

Riješi kratki kviz o Večernjakovoj ruži i svečanu dodjelu prati iz odlično Korlat vino!

Osim Dana žena i prvog dana proljeća, ožujak je rezerviran za Večernjakovu ružu! Glasovanje je još uvijek u tijeku, a na vama je odluka u čije ruke ide najpoznatija medijska nagrada. Glasujte za svog favorita i osvojite odlične nagrade, a nominirane provjerite ovdje.

Od prve dodjele davne 1994. godine Večernjakova ruža odaje priznanje velikim kreativcima i ikonama naše scene. Večernji list i prilog Ekran na taj način izgradili su najprestižniju medijsku nagradu u Hrvatskoj. Ove godine Ruža se dodjeljuje u osam kategorija, a zbog korone koja je medije više usmjerila u online svijet dodali smo i novu kategoriju Digitalna ruže godine. Svečana dodjela će se održati 18. ožujka u Hrvatskom narodnom kazalištu, a pratiti je možete na prvom programu Hrvatske radiotelevizije.

Potpuni užitak na dodjeli osigurat će Korlat premium vina. Jako sunce te škrto, vjetrovima šibano tlo benkovačko-stankovačkog vinogorja daju osebujne karakteristike ovim iznimnim vinima. Uz naglašene elemente modernog i drugačijeg, posebnost ovih snažnih i karakternih vina leži i u činjenici da je specijalnim tiskarskim tehnikama etiketa otisnuta izravno na bocu.

Riješite kratki kviz o Večernjakovoj ruži i osvojite vrhunsko Korlat vino! Pet najbržih čitatelja nagrađujemo!

Natječaj traje do 10. ožujka u 12h!

Sretni dobitnici su:

Ivanka Ivas

Zdenka Hodak

Irena Pozder Violić

Evita Gošić Malkić

Martina Brajak

Čestitamo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije