Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAO JE KOSU

Rene Bitorajac pokazao kako je izgledao u doba željezne zavjese

Rene Bitorajac
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/4
03.11.2019.
u 11:12

- Izgleda ko fotka iz 19. stoljeća ali je zapravo snimljena 1984. u doba željezne zavjese na Hvaru - napisao je Rene pokraj fotografije s ribolova.

Rene Bitorajac često na Instagramu objavljuje fotografije iz mladosti, a njegovi pratitelji svaki put se ponovno čude kad vide da glumac nije uvijek bio ćelav. 

Rene je tako objavio fotografiju snimljenu 1984. godine, kada mu je bilo 12 godina. Te je godine snimao svoj drugi film "Tajna starog tavana", redatelja Vladimira Tadeja. 

- Izgleda ko fotka iz 19. stoljeća ali je zapravo snimljena 1984. u doba željezne zavjese na Hvaru - napisao je Rene pokraj fotografije s ribolova. 

- Pa ti si imao kosu buraz - samo je jedan od neizbježnih komentara, a jedan mu je pratitelj kazao kako izgleda kao Antonio Conte, legendarni talijanski nogometaš, a danas trener milanskog Intera. 

Ključne riječi

Komentara 32

US
USA
12:12 03.11.2019.

Jel to onaj Bitorajac koji je nasljedio bakin stan, a baka se kao prava crvena partizanka uselila u privatni stan domobranskog generala koji je odveden i streljan.

DI
dirižabl
12:01 03.11.2019.

Da si iza zeljezne zavjese namlatio zeljeznom teleskopskom palicom nevinog covjeka tucao bi kamen do kraja zivota, tu ti moram dati za pravo i reci da je po tom pitanju bilo bolje

RE
RevizorNovinarstva
12:09 03.11.2019.

Jel to onaj Bitorajac sto je pretukao palicom covjeka koji radi na parkiralistu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije