Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprepoznatljiv

Fotka stara 30 godina! Poznatom Hrvatu tepaju da je 'balkanski zavodnik'. Znate tko je ovo?

Foto: Facebook
02.02.2019.
u 17:57

- Koliko je nekad malo bilo dovoljno za sreću. 2 frenda, Speedo kupaće, double deck kazetofon, naočale naopačke i šator u kampu - napisao je glumac uz objavu.

Stara fotografija našeg poznatog glumca oduševila je njegove mnogobrojne pratitelje. Riječ je o Reneu Bitorajcu koji je iz arhive iskopao fotografiju staru čak tri desetljeća. U to doba još je imao kosu pa ni ne čudi što ga mnogi u ovom izdanju gotovo nisu prepoznali. 

- Koliko je nekad malo bilo dovoljno za sreću. 2 frenda, Speedo kupaće, double deck kazetofon, naočale naopačke i šator u kampu. Bez mobitela, bez auta, bez love. Sa 17, iliti prije 30 godina. Kiki fala na fotki. Već je bilo colora - našalio se Rene. Fotografija je nasmijala njegove pratitelje, a neki od njih poručili su mu da je pravi 'balkanski zavodnik'. 

Pogledajte i tko se našao na listi 10 najseksi Hrvata. 

Ključne riječi

Komentara 28

CI
city007
18:13 02.02.2019.

Jel to onaj jugosloven, sto ima stan u centru , koji je oduzet zidovima?

Avatar puky
puky
18:24 02.02.2019.

Treba staviti sliku njegove brkate babe partizanke.

DR
drzislav
18:19 02.02.2019.

Super, istraživačko novinarstvo = njuškanje po Facebooku. Svaka čast, Večernji list, vrhunska priča!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije