Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legendarni glazbenik

Rajko Dujmić završio u Remetincu, supruga ga prijavila

Rajko Dujmić na izlasku iz Remetinca u rujnu 2015.
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
05.07.2019.
u 22:26

Dujmića je policiji prijavila supruga Snježana koja je rekla da joj je prijetio da ju je udario, a on je navodno tvrdio kako se čitavoga događaja uopće ne sjeća te da je bio jako pijan

Legendarni glazbenik Rajko Dujmić ponovno je uhićen zbog prijetnji i fizičkog napada. Za incident se saznalo nakon što je osnivač 'Novih fosila' stigao u zagrebačku bolnicu ‘Dr. Fran Mihaljević’ u pratnji dva pravosudna policajca gdje ga je fotografirao jedan od očevidaca. Kako pišu 24 sata Dujmića su pravosudni policajci u bolnicu dovezli iz zagrebačkog zatvora Remetinec, u kojemu se nalazi zbog sumnje da je nekome prijetio. 

Jutarnji piše da je Dujmića policiji prijavila supruga Snježana koja je rekla da joj je prijetio da ju je udario, a on je navodno tvrdio kako se čitavoga događaja uopće ne sjeća te da je bio jako pijan.

Policija ga je prijavila zbog prijetnji, a istražni sudac zagrebačkoga Županijskoga suda mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Čitatelj 24 sata rekao je kako se policajci od Dujmića nisu odvajali ni jednog trenutka. - Teško je disao i još teže se kretao. Čini se da je lošeg zdravstvenog stanja - rekao je čitatelj za 24 sata.

Dujmiću ovo nije prvi ovakav incident u kojemu je bio prijavljen zbog napada na suprugu, ali je u ranijem postupku bio pravomoćno oslobođen. U rujnu 2015. bio je pritvoren u Remetincu gotovo zbog iste stvari. Snježana je poslije rekla kako Rajka nije prijavila te da su policiju pozvali susjedi. Dujmić je tada na kraju bio oslobođen krivnje.

Snježana ovaj put nije htjela komentirati slučaj. - To nisu stvari za javnost. Neću ništa govoriti - hladno je rekla za 24 sata.

VIDEO Bešćutan napad: Prišli mladiću, nokautirali ga pa pobjegli, morao na operaciju:

Ključne riječi

Komentara 40

ST
Stojko
22:36 05.07.2019.

Jadan čovjek, legenda hrvatske glazbe koju je alkohol potpuno uzeo. Teško je njemu, ali još je teže njegovoj ženi. Tužno...

BO
bosiljak
03:33 06.07.2019.

Ili ga ostavi ili prestani prijavljivati. Nema smisla da star i bolestan provodi dane przeci se na +50 u remetincu. Da sam na njegovom mjestu iz remetinca se ne bih vracao takvoj zloj vjestici.

SA
samoborka
22:36 05.07.2019.

Prijavila ga je? Zasto? Ionako ce doticna za 3 tjedna tvrditi da se nista nije dogodilo, da je to sve urota medija protiv nje i njenog supruga te prijetiti tuzbama svima koji izuste i jednu jedinu rijec protiv njenog muzjaka. U takvim vezama obicno niti jedna strana nije mentalno ispravna niti dorasla i zato tu najcesce nema pomoci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije