Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKOLIKO SATI PRIJE SPROVODA

Prvi put nakon Cicine smrti oglasila se Zrinka Cvitešić: 'Od sveg vam srca hvala'

Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/10
05.03.2021.
u 09:39

Poznata glumica Zrinka Cvitešić prije nekoliko sati oglasila se na Instagramu uoči sprovoda legendarnog trenera Zlatka Cice Kranjčara, oca njezina dečka Nike Kranjčara.

Ovog ponedjeljka sportski svijet se oprostio od legendarnog nogometnog trenera Zlatka Cice Kranjčara (65), a uoči posljednjeg ispraćaja, prvi put nakon njegove smrti oglasila se i glumica Zrinka Cvitešić (41), djevojka Cicina sina i bivšeg nogometaša Nike Kranjčara (36).

Foto: reuters

"Svim ljudima dobre volje... uz zamolbu da držite razmak i nosite maske.. Od sveg vam srca fala...", napisala je kratko uz fotografiju osmrtnice koja sadrži informacije o današnjem sprovodu sportskog velikana koji je nakon kratke i teške bolesti preminuo početkom ovog tjedna u KBC-u Merkur.

U ovim teškim danima nedvojbeno je Zrinka veliki oslonac pet godina mlađem Niki. U nju se nogometaš zaljubio u Londonu nedugo nakon što je ona prekinula vezu s glazbenikom Hrvojem Rupčićem. On je tada igrao za londonski klub Queens Park Rangers, a talentirana Karlovčanka ostvarivala je svoj san na West Endu u mjuziklu “Once”. Njihova romansa razotkrivena je na dodjeli najprestižnije britanske kazališne nagrade “Laurence Olivier Award” kada je Zrinka trijumfirala u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu. Taj nevjerojatan uspjeh proslavila je u Londonu s obitelji, a iako je Niko izbjegavao crveni tepih, te večeri zaljubljeni par, prepuštajući se zagrljajima i poljupcima u hodniku, bio je uvjeren kako ih nitko ne vidi, no prevarili su se i tada su prvi put snimljeni zajedno.

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Iako su u vezi bili samo nekoliko mjeseci, već tada živjeli su zajedno, a njihovim prijateljima to je bio najbolji znak da su oboje ludo zaljubljeni i stvoreni jedno za drugo. Zato Niko nije dugo čekao i ubrzo je upoznao svoje roditelje Elviru i Zlatka sa svojom novom odabranicom koja ih je već na prvu oduševila, a roditelji Kranjčar bili su presretni što je njihov sin nakon razvoda od Simone Fistrić opet sretan i zaljubljen. Niko je poznat kao osoba koja zazire od publiciteta i na pitanja o svom privatnom životu gotovo nikada ne odgovara, a fotografi nisu uspjeli snimiti ni njegov prvi bračni poljubac sa Simonom s kojom je nakon dugogodišnje veze stupio u brak u rujnu 2008. godine. Zato su iznenađenje bile fotografije Zrinke i Nike snimljene u zračnoj luci u Zagrebu, samo mjesec dana nakon otkrivanja njihove romanse, a na kojima par izmjenjuje nježnosti.

U intervjuu koji je dala za Večernji list u prosincu 2014. godine, Zrinka je bila škrta na riječima o ljubavi. Na pitanje “kako ljubav”, samo je kratko odgovorila: – Izvrsno! Ipak, nešto je rječitija bila na temu sporta i nogometa i otkrila je kakva je kad navija te da je počela pratiti englesku nogometnu ligu, što je logično jer tada je Niko igrao ondje. – Mama i ja volimo nogomet i, kada igra hrvatska repka, usred utakmice se zovemo i komentiramo. Sport je oduvijek dio mojeg života, no nisam pratila englesku nogometnu ligu, što sada radim. I strašno je zanimljivo. Idem na utakmice, glasna sam na stadionu i živciram se – rekla je tada Zrinka.

 

 

 

Komentara 9

GE
geler203
10:33 05.03.2021.

Ljudi idemo polako se pripremati za odavanje počasti velikanu. Očekuje se dolazak više tisuća ljudi.

SA
SamoIstina
09:52 05.03.2021.

Obitelji Kranjčar iskrena sućut, a mogu reći, čisto mi žao Nike! Prevarila ga žena, kao zmija Evu, potom ona Adama ..

AD
adminka
11:11 05.03.2021.

ljepa naša Zrinkica, uvijek mila...ne ne idem na sprovod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije