Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Kakva transformacija! Ana pokazala kako joj danas pristaje majica koju je nosila prije showa i šokirala pratitelje

Ana Žderić
Foto: RTL
1/9
04.03.2021.
u 22:40

Naime, Ana je onjavila kožaš na kojem je pokazala kako je u istoj majici izgledala u najdebljoj fazi i kako izgleda sada. "Koračam polako prema svom cilju" napisala je uz objavu.

Ana Žderić, natjecateljica četvrte sezone showa 'Života na vagi',nedavno je otkrila kako uživa u ljubavnoj idili s kandidatom iz pete sezone, Dominikom Kračunom. Čini se kako ljubav sjajno utječe i na njezin izgled pa Ana izgleda sve bolje. Ovih je dana objavila i novu fotografiju koja je potpuno oduševila njezine obožavatelje.
Naime, Ana je onjavila kožaš na kojem je pokazala kako je u istoj majici izgledala u najdebljoj fazi i kako izgleda sada. 

"Koračam polako prema svom cilju" napisala je uz objavu.

 

Foto: Instagram screenshot

Inače, Ana je u show ušla  sa 139,9 kilograma, a izašla sa 102,3. Jednom prilikom ispričala je kako joj je 'Život na vagi' bio najbolja odluka koju je donijela... Bila je, s 22 godine, jedna od najmlađih kandidatkinja.

-Nakon izlaska iz Života na vagi posvetila sam se zdravom načinu života i vježbanju dok sam mogla ići u teretanu. Život u karanteni utjecao je na mene tako što nisam bila u mogućnosti nastaviti s vježbanjem u teretani te sam se malo opustila, no nastavljam dalje prema svome cilju da izgubim kilograme, kazala je svojedobno. Za sebe kaže da je vesela i komunikativna samo s ljudima koje poznaje dugi niz godina, dok se u novom društvu uvijek osjeća nepoželjno i nelagodno. Zbog svog fizičkog stanja strahovala je od bolesti i nije htjela već u mladosti biti ovisna o liječnicima. Kazala je da je na dobivanje kilograma najviše utjecao gubitak majke, nakon čega je počela brinuti o cijeloj obitelji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije