Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALEX OGNJENA

Provokativna pjevačica humanitarnog srca u novom spotu ostvaruje fantazije!

Alex Ognjena
Foto: Promo
1/4
13.05.2019.
u 19:00

- Izuzetno sam zabrinuta za migracije Hrvata i natalitet u Hrvatskoj pa sam napravila pjesmu ‘’Mali moj’’ koja će muškarce i žene lakše potaknuti na intimne aktivnosti, a ujedno im tako zahvaliti na vjernosti i komplimentima  – poručila je Alex Ognjena,

Alex Ognjena ekscentrična je glazbenica i svestrana umjetnica koja svojim osebujnim stilom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a to nam ponovo dokazuje u novom senzualnom singlu i provokativnom spotu 'Mali moj' kojeg posvećuje „padu nataliteta“ u Hrvatskoj.

Tekst pjesme potpisuje sama, a u glazbi joj se pridružuje i dobitnik Porina Zvonimir Dusper koji ujedno potpisuje i aranžman i produkciju pjesme.

- Izuzetno sam zabrinuta za migracije Hrvata i natalitet u Hrvatskoj pa sam napravila pjesmu ‘’Mali moj’’ koja će muškarce i žene lakše potaknuti na intimne aktivnosti, a ujedno im tako zahvaliti na vjernosti i komplimentima  – poručila je Alex Ognjena, potaknuta istraživanjem međuljuskih odnosa i psihologijom društvenih mreža, naročito Instagrama kojeg često, osim za testiranje reakcija svojih pratitelja, koristi i za promoviranje humanitarnih akcija.

Kako kaže i sama, smatra da pomagati treba tijekom cijele godine, a ne samo na Božić pa se trenutno aktivno bavi i problematikom zakona o skrbništvu i posvajanju jer su domovi upravo zbog lošeg sustava puni djece bez adekvatne roditeljske skrbi dok potencijalni posvojitelji nikako da dočekaju člana obitelji kojem se nadaju.

Vizualni identitet spota kreirala je sama pa tako u spotu nosi vlastite modne kreacije, potpisuje styling i make up.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije