Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ni on nije bio vjeran?

Procurio video: Karleušin suprug u izlasku sa zanosnom manekenkom

Jelena Karleuša
Foto: Instagram
1/2
24.01.2019.
u 20:08

U medijima se pojavila snimka na kojoj se vidi kako su Duško i Sofija bili zajedno u jednom klubu u Beogradu, izvori tvrde kako su se mjesecima tajno sastajali.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (40) zbog navodne afere s nogometašem Ognjenom Vranješom (29) puni medije iz cijele regije, no prema pisanju srpskih medija, čini se kako ni njezin suprug Duško Tošić (34) nije bio vjeran u braku.

Tošić je navodno ljubovao sa srpskom manekenkom Sofijom Milošević, no Karleuša je to oštro demantirala, piše Blic.

U medijima se pojavila snimka na kojoj se vidi kako su Duško i Sofija bili zajedno u jednom klubu u Beogradu, a izvori tvrde kako su se mjesecima tajno sastajali.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Sofija Milošević na Instagramu je demantirala glasine o njezinoj aferi s Tošićem i naglasila da su ona i Jelena dobre prijateljice.

– Vidim u Srbiji, pojedini mediji nastavljaju s terorom nad javnim ljudima i izmišljanju naslovnih vijesti. Odvjetnici će napraviti svoje, ali me brine patologija širenja laži. Jelena i ja smo u super odnosima. Podrška za moju prijateljicu – napisala je Sofija, a njezinu objavu podijelila je i Jelena Karleuša.

>> Pogledajte koji razvod poznatih su šokirali javnost u 2018.

Komentara 20

MA
Makava
21:10 24.01.2019.

Jebala vas ta drolja!

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
20:30 24.01.2019.

Opa, kakva vest. Pa ovo je veliki preokret. Hvala na obavjesti.

AF
afer
20:35 24.01.2019.

Postali ste novine koje žive od tuđih hebačina,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije