Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjegla u Kinu

Novi detalji afere: Pjevačica nije mogla disati, vrištala je i dozivala supruga

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/8
19.01.2019.
u 11:27

Jelena Karleuša imala je napadaj panike kada su mediji objavili detalje njene veze s Ognjenom Vranješom. Mediji u Srbiji pišu kako su ona i Vranješ snimali svoj seksualni odnos, a Karleuša mu je ponudila 300 000 eura da snimku uništi.

Dok Jelena Karleuša na Instagramu fotografijama i Instagram storyjima pokušava poslati poruku kako je njena obitelj na okupu te da je još uvijek sa suprugom Duškom Tošićem, mediji u Srbiji nastavljaju donositi detalje njene afere s nogometašem Ognjenom Vranješom. 

Piše tako Kurir da je par prije dvije godine u Ateni u Vranješevom stanu napravio snimku svog seksualnog odnosa, a kada su mediji objavili informaciju o njihovoj aferi pjevačica je izbrisala snimku sa svog telefona, a Vranješ je svoju sačuvao.

Navodno je snimku pokazao i  svojim prijateljima, a Karleuša je svoju izbrisala u strahu da je netko ne pronađe, a ljubavniku je ponudila 300 000 eura da izbriše snimku, što je on odbio.

 Kurir također piše kako je pjevačica u jednom trenutku posumnjala i da je trudna s Vranješom, a u porukama koje je izmjenjivala s ljubavnikom napisala je kako joj je suprug prijetio da će je ubiti zbog Vranješa, što daje naslutiti kako je Tošić za aferu svoje supruge znao i prije nego mediji počeli pisati o tome. 

Duško Tošić, koji se zbog novog nogometnog angažmana preselio u Kinu, na Instagramu poput svoje supruge, objavljuje fotografije s njom i njihovim kćerima i Tošićevi prijatelji tvrde kako je oprostio Jeleni nevjeru. Kurir piše kako je Karleuša doživjela živčani slom kad su mediji saznali za njenu ljubavnu aferu i tijekom snimanja glazbenog showa "Zvezde Granda" u kojima je članica žirija, doživjela je napad panike. 

- Nije mogla disati, imala je napad panike, vrištala je i dozivala supruga. Majka Divna i prijatelj Zoran su je odmah odveli u jednu privatnu kliniku, gdje su joj dali tablete za smirenje. Odmah nakon što se saznalo za aferu Jelena je spakirala prtljagu i otputovala suprugu u Kinu - kaže izvor blizak pjevačici. 

Pogledajte koji razvodi su šokirali javnost u 2018. godini

Komentara 62

Avatar stac
stac
11:48 19.01.2019.

To pjevačica? To tko sluša nema pojma o muzici.obicna dama sa xxx filmova

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
12:20 19.01.2019.

Novi detalji afere: Pjevačica nije mogla disati,..................… haloooooooo Večernji..... pa ni mi više ne možemo disati…. sjašite više sa ovom promiskuitetnom fufom. Pa zar nije dosta Severine i Elle Dvornik pa sada još i ova ???? Dokle ?

Avatar Apsalar
Apsalar
11:36 19.01.2019.

Uuuu drame jbt!!! Ili ispravnije CCCC drame, jbt!!!! Hoće se HAVC isprsit pa snimit film? Mislim, s obzirom tko tamo sjedi, moglo bi se očekivati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije