Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
informacije cure

Nalazili se u njezinoj kući: Karleuša lagala djeci da je Vranješ doktor

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/4
18.01.2019.
u 13:37

Vranješu se nije svidjela ta ideja, no kako su oboje javne osobe, prihvatio je situaciju i dolazio u njezinu kuću da se ne bi povlačili po beogradskim hotelima jer bi ih netko mogao prepoznati, a i ona je bila bolesna.

Prema pisanjima medija u Srbiji, folk-pjevačica Jelena Karleuša navodno se s ljubavnikom, nogometašem Ognjenom Vranješom viđala u svojoj obiteljskoj kući koja se nalazi u luksuznoj četvrti Dedinje.

U toj kući su istodobno bila njezina djeca, dvije djevojčice, desetogodišnja Atina i devetogodišnja Nika, kojima je pjevačica nogometaša predstavila kao doktora koji se o njoj brine jer je baš u tom razdoblju imala tumor na maternici, prenosi Kurir.

– Jelena i Ognjen često su se viđali u njezinoj i Duškovoj kući u Beogradu. Vranješ je kod nje često dolazio 2017. kada je imala zdravstvenih problema. Kada se slučajno sreo s kćerima pjevačice, Jelena im je rekla kako je on njezin doktor. S obzirom na to da su Jelena i Ognjen javne osobe, nikako se nisu mogli viđati po beogradskim hotelima i privatnim smještajima jer bi ih netko prepoznao. Zbog toga ga je morala dovoditi kući, a on bi se sakrio ispod kapuljače i nitko ga ne bi primijetio – za Kurir je rekao izvor blizak Jeleni.

Vranješu se nije svidjela ta ideja, no kako su oboje javne osobe prihvatio je situaciju i dolazio u njezinu kuću, da se ne bi povlačili po beogradskim hotelima jer bi ih netko mogao prepoznati, a i ona je bila bolesna.

Pogledajte koji razvodi su šokirali javnost u 2018. godini

Komentara 64

Avatar nekakav
nekakav
13:44 18.01.2019.

pa i je doktor. posebnim priborom je liječio bolesnicu. od tretmana joj je bilo bolje. čim je prestala terapija, pogoršalo joj se.

Avatar Croatino
Croatino
13:44 18.01.2019.

Dr. Picolog

PU
puntar13
14:42 18.01.2019.

A i taj mora imati dobar želudac kad je bio sa tom silikonkom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije