Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posao iz snova

Princ William i Kate zapošljavaju! Oglas privukao veliku pozornost, otkrili što sve očekuju od kandidata

Princ William i Kate Middleton
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
28.07.2022.
u 08:49

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea imaju više od 2.4 milijuna pratitelja na Twitteru i preko 13.9 milijuna pratitelja na Instagramu, a prošle godine pokrenuli su i svoj YouTube kanal koji je dosegao više od 600.000 pretplatnika.

Princ William (40) i njegova supruga Kate (40) objavili su oglas na posao koji je privukao veliku pozornost. Naime, na njihovoj službenoj web stranici stoji da traže osobu koja će brinuti za njihove društvene mreže i voditi njihove profile na Instagramu, YouTubeu, Facebooku i Twitteru. 

U oglasu su jasno naveli i što očekuju od potencijalnih zaposlenika. Kandidati prije svega moraju biti kreativni i sposobni rukovati s povjerljivim informacijama i čuvati diskreciju u svakom trenutku. Od kandidata traže i napredno znanje o stvaranju sadržaja te da odlično barataju fotografijama, videom, ali i alatima za uređivanje multimedije. U oglasu stoji da se radi oko 38 sati tjedno na stalnoj poziciji s titulom menadžera digitalne komunikacije. Također je navedeno da je poželjno iskustvo u vođenju profila sa sličnim opsegom publike.

Foto: Press Association/PIXSELL
Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea imaju više od 2.4 milijuna pratitelja na Twitteru i preko 13.9 milijuna pratitelja na Instagramu, a prošle godine pokrenuli su i svoj YouTube kanal koji je dosegao više od 600.000 pretplatnika. - Ovo je uzbudljiva prilika da se pridružite komunikacijskom timu kako biste oblikovali i definirali digitalnu strategiju kućanstva - stoji u oglasu. Iako plaću nisu naveli slične pozicije unutar kraljevske plaćene su oko 50 tisuća funti godišnje ili konvertirano u kune nešto manje od 450.000 kn.

Osoba koja zadovolji sve uvjete i visoke standarde članova kraljevske obitelji tako bi prema procjenama mogla bi zarađivati 37,500 kuna mjesečno. Inače, ovo nije prvi put da kraljevska obitelj objavljuje natječaje za posao. U siječnju prošle godine bilo je otvoreno čak pet natječaja za posao u kraljevskoj obitelji. Voditelj društvenih mreža, savjetnik za digitalno učenje, voditelj za održavanje doma u Kensington palači, maloprodajni financijski analitičar ili pak asistent za dizajn i razvoj - sve su to pozicije na koje se moglo prijaviti. 

Kraljica Elizabeta tada je tražila osobu koja će voditi njezin Instagram profil, a nudila je i plaću od  230 tisuća kuna godišnje, ali i razne bonuse. "Nijedan dan neće biti isti. I dok podržavate druge, imat ćete izuzetne prilike za rast vlastite karijere. Hrabrit ćemo vas da ostavite trag u srcu ove slavne institucije", stajalo je u kraljičinom oglasu u kojem je pisalo i da njezin novi zaposlenik ili zaposlenica mora imati dobro oko za detalje, biti kreativan, imati odlične vještine copywritinga, digitalnu pismenost i poželjno - fakultetsku diplomu. 

VIDEO Ukrajinci o odluci da će se Eurovizija održati u Velikoj Britaniji 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije