Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preselit će se

Princ Harry i Meghan Markle pobjegli iz Kanade prije zatvaranja granica

Foto: NISYND/Pixsell
1/7
28.03.2020.
u 17:38

Par je s desetomjesečnim Archiejem otišao u Los Angeles prije zatvoranja kanadskih granica, a smjestit će se u blizini Hollywooda.

Usred pandemije koronavirusa mnoge države zatvaraju svoje granice, a isto je najavio i kanadski premijer Justin Trudeau. Zbog toga su princ Harry i Meghan Markle odlučili pobjeći iz Kanade u Kaliforniju gdje se planiraju preseliti za stalno, otkrio je izvor za Page Six. 

Par je s desetomjesečnim Archiejem otišao u Los Angeles prije zatvoranja kanadskih granica, a smjestit će se u blizini Hollywooda.

1/5

Harry i Meghan već su pregledali kuće na području Beverly Hillsa.

"Tamo imaju veliku mrežu pomoćnog osoblja, tu je smješten njihov novi tim holivudskih agenata, PR-ovaca i menadžera. Meghan tamo ima puno prijatelja, a i njena mama Doria je u Los Angelesu", rekao je izvor.

Meghan i Harry će sa svojim kraljevskim dužnostima prestaju zadnjim danom ožujka.

Komentara 1

SO
sohnahoakasaa
18:23 28.03.2020.

Kak mi je taj Herisav bil super a Villiam kao njanja.... Godinama ćitaš i gledaš servirane slike i napise u novinamam stvoriš sliku koja u pravilu ispadne uvek kriva. Mislim da Harićković i obitelj oduvek zna da je papak samomo sad znamo i mi. Nije da mi je važno ali baš gledam kaj odrastao čovek može napraviti od svog života. Materijalno bu mu uvek dobro al nema šanse da ne prošvika. Nigde mira ni doma.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije