Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dosta joj je crnjaka

U moru negative Maja Šuput tjedan dana poklanja svoje haljine: 'Bit će razloga za slavlje!'

Foto: Instagram
1/7
26.03.2020.
u 08:00

"Sinula mi je divna ideja da unesem malo radosti i pozitivne vibre u cijelu ovu situaciju", rekla je pjevačica Maja Šuput.

Poznata po svojoj pozitivnoj energiji, pjevačica Maja Šuput odlučila je razveseliti sve žene u moru negative koja preplavljuje posljednje dane. Vrckava Maja tako se odlučila svaki dan tjedan dana nekoj ženi pokloniti jednu od svojih haljina koje je nosila na važnom događaju. 

"U ovim vremenima u kojima smo bombardirani samo lošim vijestima, ne bi li si skrenula pozornost od istih, radim reda u stanu i pronalazim nove kutke za koje nisam znala ni da postoje", objasnila nam je Maja kako joj je sinula ova hvalevrijedna ideja. 
Maja je kao prvu haljinu odabrala njezinu prepoznatljivu kratku, zelenu, šljokičastu haljinu koju je nosila prošlog ljeta na koncertu u Novoj Gradiški, a koju potpisuje Marko Grubnić. Time je proglasila početak tjedna giveaway-a u kojemu će razveseliti sedam žena. 

"Sinula mi je divna ideja da unesem malo radosti i pozitivne vibre u cijelu ovu situaciju", rekla je. Kaže, nije znala da će se toliko žena javiti.

"Baš me to veseli i vidim da sam napravila dobru stvar, toliko me ljudi kontaktiralo i pohvallilo ideju, tako da se trenutno zabavljam time da biram haljine za njih", rekla nam je Maja i naglasila da se haljine odmah šalju direktno na njihova vrata. Radi se o haljinama koje su uglavnom nošene samo jednom, a ona tako dobitnicama od srca poklanja nešto što se i njoj toliko svidjelo da je nosila na važnom događaju. 

"Bit će razloga za slavlje! Očekujem da svi izađemo u mojim šljokičastim haljinama van i zatulumarimo do jutra", poručila je pozitivna Maja.

Ključne riječi

Komentara 6

HR
Hrabraja
09:22 26.03.2020.

Tko bi to nosio

SS
Silver_surfer_
08:47 26.03.2020.

JOOOJJJJ kee mala gadna.... Ufff... A i te haljinice za decu.. Tko jos danas ima 158cm i 49kila..

SO
Sir Oliver
09:31 26.03.2020.

Koje brdo plastike, ejjj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije