Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesretni Jovica

Pretučen bivši natjecatelj showa 'Ljubav je na selu': 'Gušio me i tukao pred djetetom'

Foto: RTL
1/3
12.07.2019.
u 14:37

O nesretnom događaju progovorio je i Jovičin prijatelj Darko koji je i sam bio svjedok naguravanja. Kazao je kako je gušenje dugo trajalo te da Jovica nije bio u stanju govoriti.

Bivši sudionik showa ''Ljubav je na selu'' Jovica Ćiritović fizički je napadnut ispred jednog ugostiteljskog objekta u Benkovcu. Incident se dogodio u srijedu, a medijima su ga potvrdili sam Jovica, ali i njegovi prijatelji te policija.

– U popodnevnim satima ispred kafića Ritual u Benkovcu napao me J.T., udario me. Sve ispred mojih prijatelja Darka i Josipa Kovačića – ispričao je Jovica za Antenu Zadar.

Otkrio je i da su osim fizičkog okršaja pale i prijetnje. – Rekao mi je da mi jebe mater četničku, da ću ići na traumatologiju. Sve to je gledalo i njegovo dijete od pet godina. Kako me guši i tuče. Prijavio sam slučaj policiji, a otišao sam i liječniku – rekao je bivši farmer.

O nesretnom događaju progovorio je i Jovičin prijatelj Darko koji je i sam bio svjedok naguravanja. – Bio sam sa sinom i Jovicom na kavi, kao što odemo svakodnevno, šalimo se, zezamo, opuštamo… Jovica je takav kakav jest, ali je dobrodušan. Došao je spomenuti J.T. i zgrabio mu mobitel, izvrnuo ruku i počeo ga gušiti. Dugo je to trajalo, Jovica nije mogao ni govoriti. Ja bih se bio umiješao, ali sa mnom je bio sin – kazao je prijatelj i izrazio bojazan da sustavno zlostavljanje Jovice neće prestati ni u budućnosti.

– U policiju smo došli, u isti su hodnik smjestili i Jovicu i napadača. I onda su u zapisnik stavili da je isti taj čovjek koji je prebio Jovicu svjedok incidenta. Kako to može biti? Otišao sam i u Centar za socijalnu skrb. Užasnulo me što se sve ovo dogodilo pred petogodišnjim djetetom u kafiću. Djelatnica mi je rekla “da što se ja brinem oko toga?”. Ja sustav mijenjati ne mogu, ali nisam zadovoljan što se u jednom Benkovcu više ne može popiti kava na miru. Sjećate se incidenta u kafiću Amadeus kada su ubijeni brat i sestra? Sve mi se čini da se vraćamo u to vrijeme… – izjavio je zabrinuto Darko za zadarski portal.

Incident je potvrdila i policija kazavši kako je na terasi ugostiteljskog objekta 37-godišnjak fizički napao 36-godišnjaka. Izrečena je mjera opreza i slijedi optužni prijedlog, poručili su iz policije. Inače, Jovica je tijekom sudjelovanja u popularnom RTL-ovu showu pažnju privlačio turbulentnim ljubavnim odnosom s Nikolinom Cvek.

Pogledajte i što je Ljubo Bebić iz Ljubavi na selu otkrio o svojoj prošlosti. 

 

Komentara 27

Avatar IvanR
IvanR
15:37 12.07.2019.

Za to napadaču kugla

MI
MirkoBBB
19:44 12.07.2019.

Zar njegovo ime nije Josip?

DD
Ddomljan123
23:03 12.07.2019.

Boli me cosa za tog Jovicu kao to je vjest jer je sudjelovao u emisiji u koju dovode ljude sa posebnim potrebama. Tog dana u Republici Hrvatskoj bilo je toliko slicnih dogadjaja svadja nesuglasica a vis bas izabrali Jovicu. Clanak mi smrdi na navlakusu tj treba vam malo govora mrznje tek toliko da se zna da je drzava pyna srbomrzaca ustasa i desnicara jebo vas Jovica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije