Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbacila s menija

Nevenka iz 'Ljubav je na selu' izgubila 10 kg i pokazala novu liniju u badiću

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/13
05.07.2019.
u 10:51

Prije samo nekoliko mjeseci Nevenka Bekavac priznala je da mora poraditi na fitnessu, svom tijelu i svojoj prehrani te je rekla da bi se voljela vratiti manekenstvu kojim se bavila u mlađim danima.

Nevenka Bekavac, kandidatkinja jedne od najpopularnijih hrvatskih emisija, "Ljubav je na selu", odmara se i uživa na Žnjanu.

Priznala je da trenutačno uživa sa suprugom Zvonimirom Petričevićem, umirovljenim nosačem kovčega za kojeg se udala prošle godine, a nedugo zatim dobili su i sinčića Stjepana.

"Moram ga pohvaliti da je sve bolji. Ide sa mnom na more, kupamo se, sunčamo, a uvijek je tu kad mi treba leđa namazati da ne pocrvene", prenose 24 sata.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

"Dođe ponekad do nesuglasica između nas, ali pređemo jedno drugome preko nekih stvari, to se zove kompromis", objasnila je Sinjanka koja je jako zadovoljna rezultatima svog novog režima prehrane. Naime, Nevenka je uspjela smršavjeti čak deset kilograma, a kaže da na tome neće stati.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

"Ne jedem više puno mesa i kruha, a sasvim sam odbacila bureke", pohvalila se Neve koja je u prehranu uvela različito voće i povrće, a najdraži su joj mango i ananas. Otkrila je i koji joj je sport u posljednje vrijeme najdraži.

"Uzmemo rekete i uputimo se u sinjski park ‘baciti’ koju partiju. Volim ja i voziti bicikl. Dani su sad dugi, treba naći neki način da se ispune, a što je bolje od malo tjelovježbe", rekla je Neve i priznala da se uskoro vraća u teretanu da izgubi još deset kila.

"Na Žnjanu sam se sad kupala u jednodijelnom, crnom kupaćem kostimu, ali uskoro planiram nabaviti i dvodijelni kostim. Želim izgubiti još desetak kilograma za to, a dobro mi ide. U dvodijelnom kostimu puno bih lakše uhvatila boju, a to je sjajan izgled za ove ljetne dane", smatra Bekavac. Kada nije na plaži, odmara se u kući uz programe o modi, a osvrnula se i na manekenku Naomi Campbell, za koju kaže da izgleda odlično za svoje godine.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Novi izgled 42-godišnje bivše manekenke sviđa se i njezinome suprugu.

"Valjda sam i njemu sad zgodnija kad sam ovako smršavjela. Jako sam zadovoljna. Osjećam se mnogo bolje s manje kilograma, iskreno govori Neve. Prije samo nekoliko mjeseci priznala je da bi se voljela vratiti manekenstvu, kojim se bavila u mlađim danima.

Komentara 7

Avatar patkovic
patkovic
11:13 05.07.2019.

pa ne smeta akoj mal masnija

AW
awa
11:43 05.07.2019.

Nije važan izgled.nitko nije savršen.važno je da je zdrava.

Avatar Sajko
Sajko
11:59 05.07.2019.

Morž

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije