Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadna smrt

Poznati glumac se od bivše supruge oprostio dirljivom porukom

Donald Faison
Foto: PA/Pixsell, Pixsell
1/3
07.03.2017.
u 18:26

Donald Faison kojeg pamtimo iz serije "Stažist" na Instagramu je objavio crno bijelu fotografiju na kojoj njegova bivša supruga Lisa drži ruku njihovog sina i zahvalio joj se što je voljela i dobro odgojila njihovu djecu

Glumac Donald Faison kojeg televizijska publika najbolje pamti po ulozi u seriji "Stažist" napisao je dirljivu posvetu bivšoj supruzi Lisi Askey koja je iznenada preminula. 

Na Instagramu je objavio crno bijelu fotografiju na kojoj Lisa u svojoj ruci drži ruku njihova sina Dade i u posveti je napisao:

- Moj sin Dade je jako hrabar. Danas je, kao i njegov brat Kobe i sestra Kaya, izgubio svoju majku Lisu Askey Faison. Nas dvoje se možda nismo najbolje slagali, ali jedna stvar nam je bila zajednička a to je ljubav prema našoj djeci. RIP Lisa. Odgojila si troje predivne djece i zahvaljujući tebi odrastaju u predivne odrasle ljude i na tome ću ti uvijek biti zahvalan - napisao je 42-godišnji glumac.

Istu fotografiju na svom Instagram profilu podijelio je i Donaldov sin Dade i napisao je: Samo ti želim reći hvala mama. Bila si uz mene kad je to bilo najpotrebnije. Ne mogu vjerovati da te više nema, ali znam da si sada na boljem mjestu.

Donald i Lisa u braku su bili od 2001. do 2005. godine i dobili su troje djece.

 

 

>>Gorden Kaye zadnje dvije godine borio se s demencijom i bio je usamljen

>>U 62. godini preminuo glumac Bill Paxton - evo po kojim ćemo ga ulogama pamtiti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije