Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi zahvat?

Poznata glumica skrivala lice nakon izlaska iz poliklinike, obožavatelji komentiraju kako loše izgleda

Foto: profimedia
1/7
19.12.2021.
u 12:00

Megan Fox navodno je bila na zahvatu kojim je povećala usne.

Obožavatelji glumice Megan Fox na društvenim mrežama zadnjih mjeseci ističu kako je 35-godišnja glumica pretjerala sa zahvatima na svom licu jer novije fotografije pokazuju kako se sasvim promijenila. Ona se na takve kritike ne obazire pa je nedavno snimljena kako izlazi iz estetske klinike doktora Jasona B. Diamonda koju redovito posjećuju i slavne sestre Kardashian, a sada je navodno Megan bila na zahvatu kojim je još povećala usne. Dok je izlazila iz klinike usne je skrivala rukama i na glavu je navukla kapuljaču u nadi kako je nitko neće prepoznati. 

U klinici Diamond Face Institute koju je posjetila Megan ističu kako im je cilj pružiti pacijentima mlađi i prirodniji izgled putem širokog spektra kirurških i nekirurških zahvata lica. Jason B. Diamond je u svojoj klinici ima cijeli niz usluga koje pruža slavnim zvijezdama Hollywooda a pojedini zahvati koštaju i do 75 tisuća dolara. Megan Fox već dugo vremena negira kako je bila na zahvatima pomlađivanja, a 2011. je oštro negirala takve tvrdnje.

Tada je, naime, objavila niz selfija na kojima je izgledala dosta zategnuto i obožavatelji su počeli komentirati kako djeluje kao da je bila na botoksu a ona je to demantirala. U komentarima joj pratitelji sada pišu kako je pretjerala i govore joj kako su joj usne bile lijepe i bez povećavanja. - Usta ti izgledaju kao da će puknuti svaki čas. Uništit ćeš svoj prirodan izgled - govore joj pratitelji. 

VIDEO Danijela Martinović održala koncert u Zagrebu nakon dvije godine: Oduševila stajlingom u maloj crnoj haljini

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:46 19.12.2021.

Bila bi vijest da je ona (i slične joj) povećala pamet. Ovako to nije nikakva vijest. Ni novost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije