Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavio video

Potreseni otac srpskih YouTuberica, koje prati skoro milijun ljudi, tvrdi da su nestale: 'Ne znam gdje mi je obitelj!'

Foto: Instagram
1/5
18.10.2022.
u 16:00

YouTuberice su nestale jučer, a mobiteli su im ugašeni i ne javljaju se ocu. Iako se u komentarima mnogi mole za njihov povratak i nadaju se da će obitelj biti pronađena, neki sumnjaju da je riječ o neukusnoj šali, jer obitelj snima i objavljuje videe u kojima jedni drugima smještaju razne smicalice.

Zoran Đorđević, otac youtuberica Anđele i Nađe Đorđević koje prati gotovo milijun ljudi na njihovom kanalu 'Andjela & Nadja' zaprepastio je mnoge kada je objavio video na YouTubeu i otkrio da su nestale. Osim influencerica, tvrdi, nestala je i njihova majka, njegova supruga Tina, ali i nećakinja Marija koja s njima dijeli dom. 

Kako je objasnio u videu Zoran, nestale su jučer, ali zbog zakona u Francuskoj, gdje žive, policiju može kontaktirati tek 48 sati nakon nestanka. Zoran je kazao kako su svima isključeni mobiteli, te da nikoga ne može nazvati. 

 

- Već nekoliko sati ne znam gdje mi se nalazi obitelj. Anđela je u Parizu. U šest sati je Tina izašla sa Marijom prošetati psa. Ni Nađa se ne javlja - rekao je Zoran Đorđević.

Iako se u komentarima mnogi mole za njihov povratak i nadaju se da će obitelj biti pronađena, neki sumnjaju da je riječ o neukusnoj šali, jer obitelj snima i objavljuje videe u kojima jedni drugima smještaju razne smicalice.

- Nije nikakva fora, ne znam gdje mi je obitelj! . odgovorio je Đorđević za srpske medije na takve komentare. 
Samo prije tri dana, s druge strane, Anđela je objavila video u kojem je otkrila da je ispred svoje kuće vidjela nepoznatog muškarca koji je promatrao baš njihov dom. 

@aki.naki_ ♬ original sound - Andjela&Nadja

 

- Sjedim ovdje u kuhinji i neki dečko, čovjek, ne znam što je jer je bio sav u crnom, u jakni i kapuljači. Došao je do kuta i gledao u dvorište, kuću. Slikala sam ga, ali tek kada se udaljio. Sreća pa sam ja zaključana - rekla je u videu. 

Otac Zoran moli sve koji znaju bilo kakve informacije da mu se jave na Instagram. 

VIDEO Susret kralja Charlesa s premijerkom Truss postao viralni hit: "Opet si ovdje? Ajme, ajme..."

Komentara 3

Avatar HrvatskiZmaj
HrvatskiZmaj
17:18 18.10.2022.

I ovo vijest za Hrvatsku javnost?! Srbin ne zna tko mu **** ženu i djecu?!

BE
Berri
17:17 18.10.2022.

Da nema i Francuska nekog "malčanskog berberina"?

BE
Berri
17:15 18.10.2022.

Nisu one nigdje nestale, nego su isključile mobitele da bi privukle pažnju svojih pratitelja. Srpska posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije