Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki dan

Ponosna mama! Mirna Maras Batinić pohvalila se uspjehom svoje kćeri

Foto: Instagram
1/17
09.04.2022.
u 13:44

Mirna je otkrila da njezina kći Meri danas sudjeluje na svojem prvom natjecanju te se bavi ritmičkom gimnastikom.

Voditeljica Mirna Maras Batinić (42) na svojem je Instagram profilu otkrila da je za nju i njezinu obitelj danas jedan veliki dan. Naime, Mirna je otkrila da njezina kći Meri danas sudjeluje na svojem prvom natjecanju. Malena Meri, kako je njezina mama otkrila, bavi se ritmičkom gimnastikom, a posljednje pripreme za nastup danas su se odvijale u autu. Na fotografiji koju je voditeljica objavila na svojem Instagram Storyju vidi se da se radi o šminkanju za nastup.

Foto: Screenshot Instagram
Nakon nekoliko sati Mirna je objavila još jednu fotografiju, a na njoj je ona pozirala s Meri. Obje su bile vidno dobre volje te nasmijane, a Meri i s medaljom oko vrata. 'Prva medalja', napisala je ponosna mama te dodala emotikone koji slave. 

Foto: Screenshot Instagram
Inače, voditeljica je od 2016. godine u braku s inženjerom Željkom Batinićem, a nedavno je otkrila i kako ju je on osvojio.„Nježan, pažljiv, dobar, pazi na te neke male, a važne detalje… Ma divan i osvojio me za tren“, opisala je tada.

Mirna, osim kćeri, ima i sina Niku kojeg je dobila u braku s Marijom Valentićem. Pratiteljima je jednom otkrila i kako je uspjela održati korektne odnose s bivšim suprugom. „Lako, misliti samo na dijete i njegovu dobrobit i to je to. Mjesta za svakojaka ega tu ne smije biti“, kazala je. Dodajmo da voditeljica uvijek ističe koliko je ponosna na svoju djecu te koliko uživa u majčinstvu.

VIDEO Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se za operaciju

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije