Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rodom iz Borova naselja

Zadnja Miss Jugoslavije nedavno je uhićena zbog prostitucije, a sada planira od svega pobjeći u Italiju

Foto: Youtube screenshot
1/7
09.04.2022.
u 09:00

Nakon što je puštena na slobodu Slavica Dajana Tripunović pokušava izbjeći medije, mediji u Srbiju doznaju kako je od svega odlučila pobjeći u Italiju gdje joj živi sin.

Slavica Dajana Tripunović, široj javnosti poznata i kao zadnja Miss Jugoslavije, prije nekoliko je dana u Beogradu uhićena u sklopu policijske akcije u kojoj su privedene osobe povezane uz elitnu prostituciju u Beogradu.  Tripunović je privedena prekršajnom sudu i određena joj je bila novčana kazna.

Nakon što je puštena na slobodu Tripunović pokušava izbjeći medije, a Blic i Kurir doznaju kako je od svega odlučila pobjeći u Italiju gdje joj živi sin. Navodno je Slavica, koja je umjetničko ime Dajana dodala u periodu kad se počela baviti i pjevačkom karijerom, već kupila avionsku kartu za Italiju. Fotoreporteri su je snimili dok je u jednoj mjenjačnici mijenjala novac, a kada je ugledala fotoaparate pobjegla je brzo iz mjenjačnice. Slavica je prije nekoliko godina u naselju izvan Beograda počela graditi vilu za koju je ubrzo shvatila da će joj biti prevelika jer će živjeti ondje sama i odlučila je pretvoriti tu vilu u motel. Nagađa se kako je zbog loše financijske situacije u koju je zapala Slavica odlučila ući u posao s prostitucijom, a kada je uhićena mediji u Srbiji objavili su tko je još "pao" u toj policijskoj akciji.

- Slavica Tripunović uhićena je u velikoj akciji u kojoj su pali i beogradska madam Jelena Jojić, menadžer Kaje Ostojić Dušan Banjac i unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić. Slavica Tripunović i Martina Rajić, bivša natjecateljica showova "Parova" i Playboy zečica, uhićene su na djelu, ali su brzo puštene iz pritvora jer su privedene prekršajnom sudu i određena im je novčana kazna - pisali su prije nekoliko dana srpski mediji. Slavica Tripunović pobijedila je 1991. godine na zadnjem izboru Miss Jugoslavije. Odrasla je u Borovom naselju, a u Srbiji se okušala i kao pjevačica, bavila se i uzgojem ruža i ugostiteljstvom. 

VIDEO: Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar HajdukLika
HajdukLika
11:01 09.04.2022.

Dobro, a što ima novog iz Slovenije ili Italije ili Austrije ili Mađarske?

BE
Berlioz
12:42 09.04.2022.

Ona nije zadnja Miss Jugoslavije (SFRJ) nego zadnja Miss SR Jugoslavije. Razlika je ogromna i značajna. Zadnja Miss SFR Jugoslavije je bila Ivona Brnelić, Riječanka.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
16:36 09.04.2022.

Vesti iz Regiona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije