Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandalozna

Pippa na svojoj svadbi ne želi Harryjevu curu, a ovo je razlog

nico i pippa
Foto: James Glossop/NI Syndication/PIXSELL
1/5
12.05.2017.
u 20:37

Sestra Kate Middleton ne želi da joj Meghan Markle ukrade show i zato joj je zabranjen pristup na vjenčanje

U javnost su iscurili detalji čudnih zahtjeva sestre Kate Middleton, Pippe, uoči njezina vjenčanja s bogatim nasljednikom Jamesom Matthewsom 20. svibnja. Pippa je strogo birala uzvanice, a lista nepoželjnih izazvala je skandal.

– Na svadbi neće biti neudanih djevojaka ili onih koje nisu u stabilnim vezama – rečeno je medijima. Njezina prva žrtva je djevojka princa Harryja, glumica Meghan Markle. Harryjevim izborom nije zadovoljna ni kraljica, no mediji komentiraju kako Pippa ne želi da joj Meghan ukrade show.

Nepoželjna je i Vogue Williams, djevojka mladoženjina brata Spencera Matthewsa, jer Pippa smatra da Vogue i Spencer još nisu u ozbiljnoj vezi.

Komentara 4

PA
Pajkoslava2
23:54 12.05.2017.

pa ista ta je svojoj sestri ukrala show.. vise se pričalo i pisalo o njenoj straznjici i haljini nego o onome o kome je trebalo...

RI
rikavac
01:34 13.05.2017.

a ti si Pila toliko bezveze tako da neznam zasto letis visoko.

ŠO
Šokac1
17:50 13.05.2017.

"Harryijevu curu" nije pristojan književni izraz u jednoj tiskovini. Moguće je u pjesmi "Kopa cura vinograd....", ali u novinama je moralo biti u naslovu "Harryijevu djevojku...." itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije