Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na pomolu skandal

Može li veza princa Harryja i glumice Meghan Markle preživjeti ovaj udarac?

Meghan Markle
Foto: Pixsell
1/2
02.04.2017.
u 16:19

Samantha Grant, polusestra od djevojke princa Harryja piše knjigu koja se neće, kako kaže, svidjeti kraljevskoj obitelji

Princ Harry i njegova djevojka, glumica Meghan Markle (35) u vezi su godinu dana. Samantha Grant (52), polusestra od Meghan, koja boluje od multipleskleroze i nalazi se u invalidskim kolicima najavila je da će uskoro objaviti knjigu u kojoj će raskrinkati svoju polusestru i to kako je bilo živjeti s njom. Knjiga će se zvati 'The Diary of Princess Pushy's Sister'.

Grant je na Twitteru u vezi knjige napisala: "Možda kad bude zrelija i bude čitala knjigu ona će razumjeti što je napravila. Neće joj se svidjeti neke stvari koje će pročitati".

Inače Meghan je kritizirana da nikada nije svojoj obitelji davala podršku, a Samantha dodaje da će princ Harry biti iznenađen onime što će saznati. Tvrdi da je djevojka princa Harryja uvijek bila 'narcisoidna i sebična'.

Meghan je naime, već kao mala uvijek gledala razne programe o kraljevskim obiteljima, uvijek je htjela biti princeza. Samantha tvrdi da ju je još 2008. godine odbacila, i jedini joj je cilj bio popeti se na 'društvenoj ljestvici'. Dodala je da će kraljevska obitelj biti zaprepaštena onim što je učinila svojoj obitelji, piše Daily Mail.

> > Princ Harry ovim potezom je htio impresionirati djevojku Meghan, a prijatelji ga ismijali zbog toga

> > Princ Harry napao medije zbog uznemiravanja nove djevojke

Komentara 3

RI
rikavac
19:17 02.04.2017.

Vjerovatno je snjim sto je lijep i zgodan.

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
03:22 03.04.2017.

ako je pola od toga istina sto tvrdi polusestra, odlicno ce se uklopiti u kraljevsku familiju

Avatar Maxich
Maxich
19:23 03.04.2017.

Sestra je ljubomorna jer neće biti princeza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije