Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je sama osmislila

Pamela Ramljak pokazala kako je uredila svoj novi stan, a posebno se pohvalila kuhinjom

Pamela Ramljak
Foto: Instagram
1/10
25.11.2020.
u 21:00

Terasu još uvijek nije uredila i taj dio će pričekati proljeće, a objavila je fotografije svoje sobe i sobe svoje djece.

Pjevačica Pamela Ramljak s obitelji, suprugom Mladenom Slajsterom i dvoje djece, sinom Antunom i kćerkicom Mariom, se preselila u novi stan i obožavateljima je otkrila unutrašnjost stana i dizajn za koji je većinom ona zaslužna. U novoj kuhinji sve je napravljeno prema Pamelinoj ideji i stil koji je odabrala za svoju kuhinju svidio se njezinim pratiteljima. 

- Od prve ideje, do crtanja na papiru, kupovanja materijala i izrade... Prva tri koraka sama, a zadnji korak moji stolari koji su radili svaki centimetar stana. Uživamo - napisala je Pamela i objavila fotografiju nove kuhinje. Sobu svoje kćeri Marije uredila je u nježnim rozim tonovima, dok u sobi trogodišnjeg sina Antuna ima više plave boje i pažnju krade zanimljiva zidna tapeta te klavir koji daje naslutiti kako bi Antun jednog dana mogao krenuti stopama svoje mame. Obožavateljima je Pamela pokazala i oazu koja je rezervirana samo za nju i supruga - njihovu spavaću sobu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- I naša soba polako poprima konačni rezultat. Soba samo za tatu i mamu (I kupaona 😁) nakon 4 godine. Kako će to ići u praksi, vidjet ćemo - napisala je pjevačica.  Stan je uglavnom u potpunosti sada namješten, a ono što Pamelu posebno veseli je i velika terasa s koje se pruža pogled na zelenilo, ali terasu još nije opremila namještajem i misli kako će taj korak pričekati do proljeća. 

Ključne riječi

Komentara 6

AD
adminka
21:28 25.11.2020.

ko je pa ta?

Avatar Odojak
Odojak
21:40 25.11.2020.

Opet neka sponzoruša

DU
Deleted user
18:12 26.11.2020.

Imam i ja kuhinju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije