Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 45. GODINI

Od koronavirusa preminuo bubnjar benda Amadeus: 'Liječnici su dali sve od sebe'

Bojan Zlatanović
Foto: Instagram
1/9
24.11.2020.
u 13:19

Nakon što je deset dana proveo na respiratoru, Bojan Zlatanović, bubnjar benda Amadeus, preminuo je od posljedica koronavirusa.

Bubnjar glazbenog sastava Amadeus bend, Bojan Zlatanović, preminuo je u 45. godini od posljedica koronavirusa, javlja Blic. Vijest o preranom odlasku na društvenim je mrežama podijelio pjevač Darko Filipović (39). 

– Brate moj, znam da ćemo se nekada i negdje ponovno sresti. Počivao u miru – napisao je Darko, a ispod objave nižu se komentari u nevjerici da je član benda preminuo. Bio je deset dana na respiratoru, no nije uspio dobiti bitku za život. Kolege iz benda su shrvani.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– U bolnici su liječnici dali sve od sebe da preživi. On će i dalje nastaviti živjeti kroz bend Amadeus – rekao je Aleksandar Stanimirović, glazbenik i prijatelj iz benda tamošnjim medijima.

 

 

 

Komentara 10

ŽA
Žac123
13:57 24.11.2020.

Javlja Blic. Halo Večernji, i nije vam ni malo neugodno. Pa stvarno fuj.

ME
mentar
13:28 24.11.2020.

Blic.rs pa kako sad to ide li blokada autoru članka?kurir i blic se ne smiju spominjat!

DU
Deleted user
13:58 24.11.2020.

Nikad čuo za te ljude. Opet bratstvo i jedinstvo? Koliko ono ljudi dnevno umre u Hrvatskoj pa ih nema u novinama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije