Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez kontakta

Ovo je sin Toma Jonesa koji živi kao beskućnik i nije upoznao oca

Foto: NISYND/Pixsell
1/3
16.01.2018.
u 12:49

Pjevač je sina Jonathana dobio u kratkoj romansi s manekenkom Katherine Berkery. Iako je DNK analizom potvrđeno da mu je Jones otac mladić ga nikada nije upoznao jer pjevač to ne želi

Jonathan Berkery, 29-godišnji sin legendarnog glazbenika Toma Jonesa, ne uživa u bogatstvu koje ima njegov otac jer ovaj je mladić beskućnik kojem je dom prihvatilište za beskućnike u New Jerseyju, piše The Sun.

Tamo nema ni krevet nego madrac na kojem prenoći, a informacija da mu je sin postao beskućnik u medije je dospjela samo nekoliko dana nakon što je Tom Jones za 6,5 milijuna funti prodao svoju velebnu rezidenciju u Hollywoodu. Jonathan je plod kratke afere poznatog glazbenika i manekenke Katherine Berkery. Kada su se upoznali, Katherine je imala 24 godine, a Jones 47 godina i 
nakon strastvene noći koja je počela u jednom noćnom klubu i nastavila se u hotelskoj sobi, Katherine se Jones više nikada nije javio.

Pjevač nikada nije upoznao svog sina, koji se također bavi glazbom, a nisu se susreli ni nakon što je DNK analiza potvrdila da je Jones Jonathanov otac.  Tom Jones tada je isplatio traženu alimentaciju i poručio sudu kako se ne želi upoznati sa sinom. 

– Ne tražim njegov novac, samo želim da se upoznamo – izjavio je Berkery koji već godinama živi kao beskućnik. Neko vrijeme je živio u svom automobilu, bio je priveden i zbog posjedovanja droge, ali nije zadržan u zatvoru jer je pristao ići na rehabilitaciju. 

1/13

Komentara 7

LI
liliZG
14:04 16.01.2018.

ne kužim dramu, to je osobna stvar svakog čovjeka, .. njegov novootkriveni sin je narkoman i beskućnik, iz članka nije jasno kome je on to isplatio alimentaciju, ako dotičnom onda je jasno da ju je gospon zašmrkal , a kak nije baš za pokazivanje , gospon tomjones se očito ne želi baviti problematičnim potomkom.. opet ,.. njegov osobni izbor.... tko sam ja da mu sudim...

DU
Deleted user
23:36 17.01.2018.

Ne vidim u čemu je problem, njegov odnos sa sinom je njegova stvar, vjerojatno ga nije ni htio, a dotična je namjerno zatrudnjela i rodila da može živjeti od njegovog novca, kako to već ide u svijetu bogatih. Sina mii je žao, ali za sve je najviše odgovorna njegova majka, zašto se uopće upuštala u avanturu s oženjenim čovjekom pa i ostala trudna? A i vidim da je dobio alimentaciju koju je trošio na drogu, sad bi mu još trebalo dati da se još više drogira?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije