Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 74. godini

Preminuo je poznati gospel pjevač, poznat po hitu 'Oh happy day'

Foto: YouTube Screenhshot
1/3
16.01.2018.
u 08:30

Edwin Hawkins preminuo je u svom domu. Već duže vrijeme borio se s rakom gušterače

Poznati pjevač gospela Edwin Hawkins preminuo je u svom domu u Kaliforniji u 74. godini, prenosi BBC.

Grammyjem nagrađen pjevač već neko vrijeme  borio se s rakom gušterače, javlja njegov glasnogovornik.

Hawkins se smatra pionirom urbane gospel glazbe i najpoznatiji je po hitu "Oh Happy Day" objavljenom 1969. godine. Edwin dolazi iz glazbene obitelji, otac mu je svirao gitaru, a majka je bila pijanistica. Tijekom 60-ih je studirao je uređenje interijera i tada mu se i dogodio veliki glazbeni uspjeh. 

Pjesma "Oh Happy Day" postala je veliki hit i prodala se u milijunima primjeraka i promijenila mu život. "Oh Happy Day" je pjesma napisana sredinom 18. stoljeća i potpisuje ju svećenik Philip Doddridge, a Hawkins joj je dao novo ruho. 

Komentara 2

U1
ursus_1212
08:37 16.01.2018.

Svi ćemo mi umrijeti.

BL
bluesbob
10:23 16.01.2018.

Kojekakve lgbtwtf i ine organizacije otvaraju šampanjce i organiziraju da se ta pjesma zabrani jer nemre tam neki Isus hodati po zemlji nekažnjen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije