Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se Sarah Connor

Ovako je Linda Hamilton izgledala prije 35 godina, a ovako izgleda sada

Foto: Youtube Screenshot
1/6
22.06.2018.
u 20:58

U 61. godini Linda Hamilton izgleda poput prave frajerice s kratkom kosom i pancirkom

Iduće godine na velika platna vraća se Terminator u šestom nastavku, i to 35 godina nakon izlaska prvog filma koji ima kultni status.

Redatelj je Tim Miller koji stoji iza kinohita “Deadpool”, dok se James Cameron vraća kao izvršni producent. Fotografije sa seta otkrivaju da će Linda Hamilton, koju smo posljednji put vidjeli u filmu “Terminator 2: Sudnji dan”, opet utjeloviti Sarah Connor.

Glumica izgleda poput prave frajerice s kratkom plavom kosom, aviatoricama, vojničkim hlačama i pancirkom.

 

 

 

 

 

 

 

Poznato je da se vraća i glavni heroj Arnold Schwarzenegger. Iako se detalji priče drže u strogoj tajnosti, navodno će njih dvoje glumiti sporedne likove koji “predaju baklju novoj generaciji junaka”.

Cameron je otkrio da će film biti svojevrsni nastavak Terminatora 2, dok će filmovi koji su uslijedili nakon filma iz 1991. biti opisani kao “noćne more” ili “događaji koji su se odvili u alternativnom vremenskom okviru”. 

1/9

Komentara 3

Avatar Eddie
Eddie
21:19 22.06.2018.

Izgleda dobro u svojim godinama

OM
omer
08:22 23.06.2018.

Za svoje godine još uvijek super ljepa žena čak puno ljepša od duplo mlađih , i za upotrjebiti je super dobra.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
23:41 22.06.2018.

Već sam se prepao da je propala ko Mcgilisova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije