Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjenčanje godine

Oženio se posinak Lepe Brene, evo što je pjevačica obećala mladencima

Foto: Zorana Jevtić/Kurir
1/4
21.06.2018.
u 16:05

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović na vjenčanje su pozvali 900 uzvanika i svojom svadbom mogli bi nadmašiti spektakularnu svadbu lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u crkvi Svetog Vasilja Ostroškog razmijenili su danas bračne zavjete, a kumovi su im bili košarkaš Miloš Teodosić i Aco Pejović, piše Kurir. 

Vjenčanje sina Bobe Živojinovića svadba je godine u Beogradu, a mnogi kažu kako će ovo vjenčanje nadmašiti spektakularno vjenčanje Bobe i Lepe Brene. Nakon izlaska iz crkve Lepa Brena je na pitanje novinara hoće li zapjevati svom posinku i njegovoj supruzi odgovorila:

Foto: Zorana Jevtić/Kurir

Pjevala sam na mnogim svadbama,  zapjevat ću i na ovoj. Mladoženjin otac pak nije mogao sakriti suze dok su mladenci izmjenjivali bračne zavjete. 

- Jako sam veseo i najponosniji sam tata. Sve je pod kontrolom - izjavio je Boba novinarima ispred svoje kuće prije nego se uputio prema crkvi. 

Foto: Zorana Jevtić/Kurir

Na svadbi će biti 900 uzvanika, a posao cijele organizacije ne sebe je preuzeo mladoženjin tata. Kako piše Kurir samo je dekoracija sale u kojoj će  se održati svadbeno slavlje, koštalo 70 tisuća eura. Mladenci su u luksuznom hotelu u Beogradu rezervirali 120 soba za svoje goste, a njih i goste tijekom cijele svadbe čuvat će 60 tjelohranitelja, a 160 konobara posluživat će uzvanike. 

Komentara 51

PL
plavi123
16:35 21.06.2018.

A večernji list, ta vijest je jako važna jel?

VE
veseljak
17:23 21.06.2018.

Srpske novine o Srbima. Fali vam samo cirilica. Psiho idioti.

ST
stomiovotreba
20:49 21.06.2018.

Decki, koga ovo zanima? Znate li vi u kojoj ste drzavi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije