Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kylie Jenner

Ona ujutro ne ustaje za manje od milijun dolara

Foto: Instagram
1/6
05.05.2018.
u 09:14

Najmlađa članica klana Kardashian ruši sve rekorde u popularnosti i zaradi, a tek je na početku karijere.

Najpoznatija reality zvijezda na svijetu, Kim Kardashian, nikada ne bi niti pomislila da će ju po popularnosti i zaradi zasjeniti najmlađa polusestra Kylie Jenner.

No upravo se to događa posljednjih mjeseci. Naime, D’Marie Analytics, tvrtka koja se bavi društvenim mrežama, objavila je da 20-godišnja Kylie po objavi jednog posta na svojim brojnim platformama u džep stavi milijun dolara.

– Kylie je nedvojbeno globalni brend, iako će mnogi na ovu činjenicu zakolutati očima... No realnost je takva da je ova mlada poduzetnica zahvaljujući svojim sposobnostima ostvarila značajan uspjeh na polju marketinške i oglašivačke internetske industrije, što mnogim stručnjacima nije pošlo za rukom – objasnio je direktor spomenute tvrtke Frank Spadafora.

Osim utjecaja koji ima na Instagramu, Facebooku, Snapchatu i Twitteru, gdje ju zajedno prati više od 137 milijuna ljudi, Kylie je uspjeh ostvarila i sa svojim kozmetičkim brendom Kylie Cosmetics koji je u godinu i pol dana zabilježio prihod od 420 milijuna dolara. I to je, kako kaže njezina majka Kris Jenner, tek početak budući da Kylie nakon ruževa i sjajila, koja su “planula”, tek treba izbaciti i liniju pudera, rumenila...

Komentara 9

Avatar hgs
hgs
10:23 05.05.2018.

gdje je tu ljepota? prestrašno.

TR
trabant7
10:23 05.05.2018.

Koliko onda traži za " ubod"?

Avatar 123456
123456
09:51 05.05.2018.

kaj se mene tiče i ova "dama" i taj njen crnjo nebi trebali uopće ustajati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije