Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Tomo, Marin i Bojan ispali, gledatelji razočarani: Tražimo provjeru glasanja

Foto: RTL
1/10
04.05.2018.
u 21:56

U super finale idu Anezi, Ana, Antonio, Lucija i Orky.

Netko od stanara Big Brother kuće večeras će ispasti iz utrke za glavnu nagradu.

Naime, večeras netko od osam stanara napušta kuća i to samo dva dana prije super finala. U BB kući trenutno boravi osam stanara - Ana Marković, Alena Anezi Nezirević, Lucija Stojak, Antonio Benčak, Marin Novaković, Antonio Orky Orač, Bojan Mrđenović i Tomislav Roso.

Tko ostaje do finala saznat ćemo večeras u 20 sati u emisiji uživo čiji tijek možete pratiti na Vecernji.hr. Voditeljica Antonija Blaće najavila je kako večeras show napušta nekoliko stanara. Finalni tjedan u BB kući prošao je u znaku svađa i stanari se nikako nisu mogli složiti oko tjednog zadatka u kojem su trebali naučiti pjevati pjesmu koju im je napisao bivši stanar Bogo.

Odlukom gledatelja prvi je večeras kuću napustio Tomislav, a glasovanje se nastavlja i gledatelji još uvijek imaju priliku spasiti omiljenog stanara.

- Ovo je prvi put u 98 dana da sam bio spreman izaći, izdržao sam i više od tebi, tako da super - rekao je Tomislav u razgovoru s Antonijom Blaće. Dodao je kako bi glavnu nagradu dao Orkyju ili Ani.

- Možda mi je pomoglo, a možda nije što sam nosio pidžame i suknjice, ali ovo je najudobnije što sam ikad nosio. Ovo je bilo iskustvo života - rekao je Tomislav.

Nakon Tomislava kuću je napustio Marin, on je iz showa bio izbačen prošle nedjelje ali mu je Big Brother tada ponudio opciju da se vrati. 

- Bilo mi je logično da ću ispasti, meni je ovo veliko iskustvo i ponosan sam na sebe - rekao je Marin. S Antonijom je komentirao i titule koje su stanari dobili i rekao je kako je Anezi najveća zavodnica i kako se pravi da to ne radi. Marinovi top favoriti su Orky, Ana i Lucija. 

Bojan je treći stanar koji je večeras odlukom gledatelja izbačen iz showa. U super finale idu Anezi, Ana, Antonio, Lucija i Orky. 

- Ja sam pobijedio sebe. Računao sam da ću izaći nakon dva - tri tjedna. Dao sam sve od sebe, pokazao sam što sam htio pokazati i ponašao sam kako sam mislio da se treba ponašati. Pred kraj sam se povukao jer sam vidio da nema više u čemu sudjelovati, iste svađe su se vodile. Ana je moj tip osobe, spontana i bez previše kočnica, ali ipak bi pobjedu dao Orkyju. - rekao je Bojan.

 Gledatelji su razočarani ovakvim razvojem događaja i većina ih je, ako je suditi po komentarima na Facebook stranici BB-a, očekivalo kako će ispasti Antonio i uvjereni su kako je glasovanje namješteno.

- Treba tražiti provjeru glasanja jer je nemoguće da je Antonio imao više glasova od ikoga pa tako i od Tome, a posebno ne od Marina. Produkcijo, malo ste pretjerali.....dosta je bilo pljuckanja po gledateljima i neuvažavanja njihovih glasova - postoje načini da se glasovi provjere - piše u jednom od komentara. U drugom komentaru pa piše sljedeće: 

- Ova sezona je najgora do sada. Od samog početka se zna pobjednik. U kuću ste uvodili nove stanare da bi zaštitili stare. Antonio je ostao u finalu čisto radi toga sto je produkcija tako odlučila da se pitalo narod koji stvarno zove i glasa Antonio bi letio vanka već na prvoj nominaciji.


Ključne riječi

Komentara 16

SX
sudbina x
06:04 05.05.2018.

Očito gledatelji ne vole lijenčine a taj Tomislav je toliko lijen da ležeči i jede...Meni je posebno drago što je ispao Bojan...Čovjek je jednostavno odbojan...Pobjedu najviše zaslužuje Antonio...Dečko je mlad osjećajan intuitivan ali i vrlo inteligentan...

DU
Deleted user
21:03 04.05.2018.

Ta glupost iskustvo života?e moj sinko.

SA
sargu123
20:01 04.05.2018.

Kaj to nije Eurosong? Pardoniram, fulao stranicu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije