Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loš odabir

Gledatelji poručili Antoniji Blaće: Marko radi cirkus od tebe

Foto: RTL
1/8
30.04.2018.
u 09:07

Na Instagram profilu voditeljice osvanuli su negativni komentari na račun njenog stylinga za koji je zadužen Marko Grubnić

Za styling Antonije Blaće u emisijama uživo Big Brothera zadužen je stilist Marko Grubnić, a kreacijama koje odabire za voditeljicu gledatelji nisu baš oduševljeni.

Nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je u šljokičastoj suknji i prozirnoj majici njeni obožavatelji su u komentarima mahom kritizirali ovaj styling.

 

 

- Inače ne komentiram ali sama se bolje oblačiš !! Marko od tebe radi cirkus. Što uradiše od divne žene? Ko reklama za dućan “Sve po 12 kn”! Šta je Marku? Sve nabaca na tebe što mu prvo dođe pod ruku?! Ništa s ničim nije. Daj sama se Tonka oblači ovo je cirkus. Za što on bere silnu lovu ?! Jako te volim, lipa si ali u ciloj bb emisiji ako te 5 puta lipo obuka... - ovo je samo dio komentara obožavatelja popularne voditeljice.

Bilo je i onih koji su prigovarali što je Grubnić na svom Instagramu fotografiju s Blaće provukao kroz stotinu filtera, a bilo je i onih koji su udijelili komplimente za ovaj styling. 

Ključne riječi

Komentara 3

PR
pritiskovic
09:31 30.04.2018.

"Gledatelji poručili Antoniji Blaće..."... debilana očito s obje strane.,...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije