Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na YouTubeu

Obožavatelji oduševljeni videom u kojem Aniston govori Pittu: Mislim da si vrlo seksi

Foto: Youtube screenshot
1/5
18.09.2020.
u 22:30

Bivši bračni par sudjelovao je u čitanju ulomaka iz komedije "Fast Times at Ridgemont High", a jedan ulomak koji je čitala Jennifer Anistion izmamio je osmijeh Bradu Pittu.

Prije nekoliko mjeseci šuškalo se kako su Jennifer Aniston i Brad Pitt opet zajedno i obožavatelji ovog para koji se rastao prije 15 godina bili su presretni i navijali su da Jenn i Brad obnove romansu. Njih dvoje potvrdili su da su i dalje prijatelji, ali nisu komentirali
postoji li nešto više među njima.

Nakon dugo godina ovo dvoje glumaca sudjelovalo je u zajedničkom projektu koji je objavljen na YouTubeu i postao je pravi hit u kratkom vremenu. Naime, Aniston i Pitt zajedno s još nekoliko poznatih glumačkih imena poput Julije Roberts, Seana Penna, Morgana Freemana, Matthewa McConaugheyja i drugih, čitali su ulomke iz komedije "Fast Times at Ridgemont High".  Brad je glumio Brada Hamiltona, a Jennifer je glumila Lindu koja se sviđa Bradu i u jednom trenutku ovo dvoje glumaca čitaju dijalog koji se odvija između njihovih likova, a zbog kojeg se njihovi ostali kolege koji su sudjelovali u čitanju odlomaka ove komedije nisu mogli suzdržati a da ne puknu od smijeha.

- Bok Brad, znaš da si mi oduvijek bio sladak. Mislim da si vrlo seksi. - pročitala je svoj tekst Aniston, a istovremeno u kadru je bio i Pitt koji se samo smješkao i malo i zacrvenio dok je njegova bivša supruga čitala svoj dio teksta. Ovaj video ima i humanitarnu stranu jer poznati glumci prikupili sredstva za humanitarnu organizaciju CORE koja pomaže pogođenima pandemijom koronavirusa.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije