Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO VIDEO

Bitorajac u nevjerici došao u bolnicu: 'Pa ti idi k doktoru!'

Rene Bitorajac
Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL
1/11
18.09.2020.
u 12:11

Na svojim društvenim mrežama glumac Rene Bitorajac objavio je video koji je snimio tijekom posjeta zagrebačkom KBC-u Rebro.

Scene ispred zagrebačkog KBC-a Rebro ostavile su glumca Renea Bitorjaca bez teksta. Naime, na svojim društvenim mrežama snimio je kolonu ljudi koji čekaju da bi obavili potrebne preglede u bolnici, a taj prizor ga je poprilično šokirao.

– Pa ti idi k doktora! Snimi red, k'o da se lova dijeli – poručio je u opisu ispod videa na Instagramu. Na snimci je okrenuo kameru prema sebi te je s maskom "Dva metra od mene", po kojoj je poznat iz TV serije "Bitange i princeze", odmahnuo glavom nekoliko puta u nevjerici.

"O da, tak' je svaki dan", "Pa ti onda budi sam svoj doktor", "Maska ti je vrh", "Pa kaj si ti lud", pisali su mu pratitelji u brojnim komentarima gdje su neki pisali i svoja iskustva.

"Bila sam i ja u jednom od tih redova kad sam morala na kontrolu kod doktorice... ludnicu napravi ta korona, načekaš se, već i prođe vrijeme kad si naručen, al' hvala bogu doktori žele primit' i ako zakasniš", napisala je jedna žena, a drugi su u potpunosti opravdali dugački red.

"Pa to je u svim klinikama, red je zbog trijaže u kontejnerima, dobiješ potvrdu i ideš na pregled. Bolje čekati, nego da se korona uvuče u bolnicu, onda nema ni pregleda", kazali su mu.

 

Ključne riječi

Komentara 35

DU
Deleted user
13:39 18.09.2020.

Druga strana medalje,ISTINA..... Prošlu srijedu moj frend Branko zbog promoklosti u kbc d. Milosrdnica na pregled. Brzo obavio tajDUGI RED,liječnica ga primila,operiran(tumor grla) danas bi trebao ići doma...... Prezadovoljan tretmanom i svima zahvaljuje... On iz one ekipe čiji roditelji samii gradili kuće,šodizali djecu i sve dobili trufom i mukom... DRASTIČNA RAZLIKA

DU
Deleted user
15:57 18.09.2020.

Ovaj je na svim portalima, izgleda kad si YU orjentiran sve je lakše🤪😉😋

TA
Talleyard
16:04 18.09.2020.

Koliko imamo parazita kao što je ovaj duduk Bitorajac, još nam zdravstvo predobro funkcionira. Svim tim parazitima treba otvoriti vrata za Irsku, Njemačku...da se ne žale da ih je netko zadržavao, tamo traže takve parazite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije