Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAKORAZVODNA SAPUNICA

Novi zaplet kod Harisa i Meline Džinović: Policija im izrekla zabranu prilaska jedno drugome

Proslava prvog rođendana sina Veljka i Bogdane Ražnatović
Foto: Antonio Ahel/ATAIMages/PIXSELL
1/8
02.04.2024.
u 10:26

– Melina je upala u kuću, napala me verbalno, nije fizički! Rekla je da ima pravo ući, a ja sam odmah pozvao policiju – izjavio je Haris za medije u Srbiji o incidentu koji se dogodio u njegovoj vili

Glavna tema u medijima u Srbiji ovih tjedana je razvod pjevača Harisa Džinovića i njegove supruge Meline. Iz dana u dan ova brakorazvodna parnica postaje sve više nalik na sapunicu, a najnovija vijest je skandal koji se sinoć dogodio u vili slavnog glazbenika, a zbog cijele situacije Džinović je na kraju pozvao policiju. Podsjetimo, dizajnerica Melina Džinović navodno je sinoć upala u kuću bivšeg supruga Harisa Džinovića, zbog čega je on pozvao policiju.

Kako pišu srpski mediji, Haris je nakon toga završio na policiji, gdje se zadržao satima, a ispred ga je čekao sin Kan. Naime, nakon što je Haris sinoć pozvao policiju jer mu je Melina upala u dom, ona im je rekla kako je glazbenik maltretira. Policija je Džinoviću potom privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući bez obzira na to što za taj pištolj ima dozvolu. Srpski mediji navode i da je Melina prošla pokraj policijske postaje, no sina Kana je ignorirala.

VEZANI ČLANCI

Kako Blic doznaje, Melina je policiji negirala krivicu, a ona i Haris cijelo vrijeme prebacivali su međusobno krivnju. Prema pisanju Blica, policija im je izrekla hitnu mjeru zabrane prilaska jedno drugome. O cijelom je slučaju obaviješteno i tužilaštvo koje je od policije zatražilo izvještaj o ovom slučaju.  

– Melina je upala u kuću, napala me verbalno, nije fizički! Rekla je da ima pravo ući, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene napasti fizički, mnogo gore je psihički, verbalno! Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, s policijom cijelo vrijeme doznati razlog – rekao je Haris za Blic nakon što mu je bivša supruga upala u kuću. 

Proslava prvog rođendana sina Veljka i Bogdane Ražnatović
1/29

– Večeras je došla kući, skuhala kavu i sjela te očito nije imala namjeru izlaziti. Kad sam došao, bila je agresivna i počela me provocirati, na što sam joj rekao da mora izići iz kuće, da može uzeti svoje stvari ako želi i ići van. Kada sam joj opet mirno rekao da ode, rekla je "svaki metar ove kuće pripada meni kao i tebi", na što sam joj rekao: "Ako sud kaže da je tvoja" – rekao je Haris sinoć za Kurir i dodao:

– Bilo je očito da ona ne želi otići i da me želi isprovocirati da učinim nešto što ona ne može. Namjera joj je bila provocirati, jer svoj dolazak nije najavila telefonom. Zamolio sam je da ode, ali nije htjela, nazvao sam odvjetnika koji mi je savjetovao da pozovem policiju, što sam i učinio – ispričao je sinoć glazbenik o ovom incidentu u svojoj obiteljskoj kući.

VIDEO 7 neodgovorenih pitanja slučaja Kate Middleton – zašto je tako dugo skrivala istinu

Komentara 4

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
11:28 02.04.2024.

Harise, godine rade svoje a nažalost te ponekad i najskuplji pas kojega si kupio, hranio i izdržavao ujede ili ti pobjegne.

KI
kingtom
11:22 02.04.2024.

Melina došla po keš - onaj koji je tax free :) pa se lik prepo.

ON
Onako
12:07 02.04.2024.

Jesu li oni jedina tema u Hrvatskoj, zar nema nista lijepo da se napiše, neki uspjesi mladih ljudi, mladih bračnih parova. Koga zaboli za njihovom sapunicom. Onda nam nudite da se pretplatimo na Premium, zbog čega, da ne čitam ništa zanimljivo i lijepo iz Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije