Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPLJAO POTPISE

Novi problemi za Trifunovića: Poznanik ga udario u centru Beograda!

31.05.2020.
u 16:55

Trifunović je u Knez Mihailovoj skupljao potpise za predstojeće izbore u Srbiji, kada mu je prišao poznanik i nakon kraće prepirke ga udario šakom u glavu.

Sergej Trifunović, poznati glumac i vođa Pokreta slobodnih građana napadnut je danas u centru Beograda, javlja Blic. Kako im je potvrđeno u PSG-u, Trifunović je u Knez Mihailovoj skupljao potpise za predstojeće izbore u Srbiji, kada mu je prišao poznanik i nakon kraće prepirke ga udario šakom u glavu.

1/3

-  Vikao je da je izdajnik. Da mu Vučić skuplja potpise. Nakon kraće verbalne rasprave čovjek ga je udario u glavu - rekao je za Nova.rs Pavle Grbović iz PSG, dodavši da se Trifunović dobro osjeća.

Podsjetimo, iza Trifunovića je već cijeli niz incidenata o kojima su pisali mediji. Prije četiri godine se ispred fast fooda potukao s nepoznatim muškarcem koji ga je zatim izgrizao. Početkom ove godine imao je prometnu nesreću u cetru Beograda, nakon čega je pobjegao s mjesta nesreće.

Zatim je u veljači ove godine izazvao prometnu nesreću na autocesti Beograd - Novi Sad. Lani mu je na Facebooku zbog političkih stavova prijetio muškarac koji je na kraju uhićen.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar ZaobilazimKomunjare
ZaobilazimKomunjare
17:52 31.05.2020.

Mogao bi mu i Bare pozavidit koliko droge utjera u se

Avatar JenniferAK79
JenniferAK79
21:50 31.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​is︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

AT
atlantisind
17:09 31.05.2020.

Po meni nije se bas ostvario kao glumac a kao pliticar jos manje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije