Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IŠLA NA OPERACIJU

Naša glumica progovorila nakon kobne ozljede: 'Bila sam sama, bespomoćna...'

Foto: RTL
1/7
31.05.2020.
u 14:25

Proteklih nekoliko mjeseci za glumicu Ivanu Roščić nisu bili nimalo laki. Prvo je nekoliko dana prije premijere predstave "Hotel Zagorje" slomila koljeno 20 minuta prije kraja probe, a onda se dogodio potres te je uslijedilo karantensko razdoblje zbog pandemije koronavirusa.

Samo nekoliko dana prije premijere predstave "Hotel Zagorje" akademskoj glumici Ivani Roščić dogodilo se najgore. Naime pred kraj probe slomila je koljeno i morala je biti operirana, a to se sve odvilo u doba kad je Zagreb pogodio potres te je nastupila zabrana odlaska s mjesta prebivališta. Glumica se tek prije destak dana vratila u Zagreb, a o cijelom iskustvu odlučila je progovoriti za Story.

1/5

- Imala sam jednu od fizički najzahtjevnijih uloga, u koreografiji sam doskočila i koljeno mi je pokleknulo. S takvom ozljedom ljude obično iznose s terena, a ja sam, ne znajući što se dogodilo, osim da mi koljeno leluja, odigrala probu do kraja. Poslije sam završila u bolnici i sutradan je magnetska rezonanca pokazala da je nužna operacija. Bilo mi je vrlo bolno i teško artikulirati sve što se dogodilo jer kada ste u kreativnom procesu i čekate ‘izbaciti’ predstavu iz sebe, to jest premijeru, dogodi se nešto što ne želiš nikome i u 24 sata kao da nikad nisi ni bio dio toga procesa. Još nisam iznijela svoje mišljenje o svemu tome, ali bilo je strahovito bolno - rekla je Roščić kojoj se ozljeda dogodila 12. veljače, a operacija je usljedila tek sljedećeg mjeseca.

U trenutku potresa njezin suprug Marko i djeca bili su u Tučepima.

- Marko i djeca bili su u Tučepima i plan je bio da ću ostati u Zagrebu te ići na fizikalnu terapiju dok se sve ne zatvori. Dobro da sam ostala i vidjela što trebam raditi iduća dva mjeseca bez ikakve stručne pomoći. Onda se dogodio potres, bila sam sama, bespomoćna, s ortozom, na dvije štake, na četvrtom katu zgrade i to mi je ostalo kao trauma. Nemoćni smo pred prirodom, a ja sam bila i fizički nemoćna - prepričala je Ivana i dodala kako joj je zbog potresa svašta prošlo glavom.

- Samo da zagrlim djecu, to mi je bila jedina želja, ništa drugo. Kada sam navečer došla, plakala sam od sreće - kazala je glumica.

Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije