Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESLAVNI REKORD

Novi film Shie LaBeoufa u Velikoj Britaniji zaradio je samo 60 kuna

Man Down
Foto: Promo
1/2
06.04.2017.
u 09:45

Film "Man Down" lani je otvorio festival u Veneciji, a kritika ga je sasjekla.

Da poznati glumci ne znače uvijek i uspjeh na kinoblagajnama, najbolje govori "uspjeh" filma "Man Down", u kojem glume Shia LaBeouf, Gary Oldman i Kate Mara. Ovaj je film u Velikoj Britaniji prošlog tjedna prodao jednu jedinu ulaznicu i zaradio sedam funti (60 kuna). Doduše, film je igrao u samo jednom gradu – Burnleyu, no i to je poražavajući rezultat.

Inače, prosječna cijena ulaznice u Velikoj Britaniji jest 7,21 funtu (62 kune), tako da je film redatelja dita Montiela, u kojem LeBeouf glumi ratnog veterana koji boluje od PTSP-a, u prvom vikendu zaradio i manje od prosječne kinoulaznice. Film "Man Down" lani je otvorio festival u Veneciji, a kritika ga je sasjekla.

Ovo je tek drugi put da je jedan film u Velikoj Britaniji prodao samo jednu kinoulaznicu prvog vikenda emitiranja. Prvi kojem je to uspjelo bio je poljski film "Moj Nikifor", koji je igrao 2004., i nakon brojnih nagrada u Poljskoj i na europskim festivalima zaradio je samo sedam funti.

Shia LaBeouf tako je postao prvi glumac s hollywoodske A liste koji je to uspio.

>>Shia LaBeouf uhićen na prosvjedu protiv Donalda Trumpa

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar jumanji
jumanji
12:45 06.04.2017.

🤣🤣🤣🤣😜

ZM
zmik
14:37 06.04.2017.

Prema gledanosti moguce je da ga je financirao HAVC.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije