Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stan u Zagrebu

Nogometaš Duje Čop postao je vlasnik ovog stana u kojem su Fani i Kerum ljubovali u tajnosti

Foto: Pixsell, Instagram
1/10
17.03.2021.
u 09:19

Fani Kerum i bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum sastajali su se u tom stanu dok je njihova veza još bila tajna i dok su svoju romansu skrivali jer je Kerum tada još uvijek bio u braku s prvom suprugom Ankicom.

Naš nogometaš Duje Čop (31), koji igra u Belgiji, postao je vlasnik stana na Gornjem Prekrižju u Zagrebu. Riječ je o stanu kojem je vlasnik bio Saša Horvat, brat Fani Kerum. U tom stanu, pišu 24 sata, Fani i bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum sastajali su se dok je njihova veza još bila tajna i dok su svoju romansu skrivali jer je Kerum tada još uvijek bio u braku s prvom suprugom Ankicom. Kada se doznalo za njihovu aferu, snimljene su i fotografije stana u kojem su se nalazili u Zagrebu i tada su fotoreporteri snimili i pršut koji je stajao na stalku na balkonu, a na portafonu na ulazu i dalje piše prezime Horvat.

Susjedi iz ove zgrade rekli su za 24 sata kako novog vlasnika i njegovu zaručnicu Anu Kurobasu još uvijek nisu upoznali ni sreli. Manekenka Ana Kurobasa i nogometaš Duje Čop slove kao jedan od najzgodnijih parova na našoj estradi, a njihova ljubavna priča traje već sedam godina. Tijekom božićnih blagdana 2019. godine 30-godišnji nogometaš, koji trenutačno igra u Belgiji, zaprosio je svoju djevojku, a plan je bio da se vjenčaju 2020. godine.

– Duje prati sve što ja radim i njemu prvom šaljem slike i videa s revija i snimanja. Veseli se što to mene ispunjava i velika mi je podrška u svemu što radim. Ja sam uz njega zavoljela nogomet, uvijek imam sto pitanja. Dosta sam toga naučila od njega, ali potkrade mi se i koji biser – rekla nam je Ana prošle godine u intervju. Zahvaljujući svom poslu, ali i Dujinoj karijeri, Ana je živjela u Italiji, Španjolskoj i Belgiji, a zbog preseljenja iz Splita u inozemstvo odustala je od fakulteta ekonomije u Splitu i prebacila se na fakultet Doba u Mariboru, gdje studira marketing, medije i odnose s javnošću.

 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
10:00 17.03.2021.

Ovo je kljucno i novo

DI
Diesel
10:04 17.03.2021.

Manekenka, gdje?

SA
SamoIstina
09:31 17.03.2021.

Stan koji privlači plavuše, moglo bi se reći! Što je magično u njemu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije