Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 28 dana u bolnici

Nakon povratka princa Philipa (99) iz bolnice, o njegovom zdravlju oglasila se Palača

Princ Philip
Foto: Reuters
1/7
16.03.2021.
u 22:00

Podsjetimo, sredinom veljače princ Philip hospitaliziran je iz mjere predostrožnosti jer se nije osjećao dobro. Pretrage su pokazale kako je princ imao infekciju i problema sa srcem, ali Buckinghamska palača nije tada otkrivala o čemu je riječ.

Princ Philip (99), suprug britanske kraljice Elizabete II. (94), u utorak u jutarnjim satima nakon 28 dana napustio je privatnu bolnicu kralja Edwarda VII. u središnjem Londonu na stražnjem sjedalu svog crnog BMW-a. Vojvodi od Edinburgha ovo je bio najdulji boravak u bolnici do sada. 

Nakon povratka u Buckinghamsku palaču supruzi, palača je priopćila kako se vojvoda od Edinburgha vratio "nakon liječenja od infekcije i uspješnog zahvata za već postojeće zdravstveno stanje", donosi britanski Metro. 

"Njegovo Kraljevsko Visočanstvo želi zahvaliti svom medicinskom osoblju koje ga je čuvalo u bolnici kralja Edwarda VII. i bolnici Sv. Bartolomeja i svima koji su mu uputili dobre želje za ozdravljenjem", dodali su u izjavi. 

Podsjetimo, sredinom veljače princ Philip hospitaliziran je iz mjere predostrožnosti jer se nije osjećao dobro. Pretrage su pokazale kako je princ imao infekciju i problema sa srcem, ali Buckinghamska palača nije tada otkrivala o čemu je riječ.

– Njegovo kraljevsko visočanstvo vojvoda od Edinburgha primljen je u utorak navečer u bolnicu. Bila je to mjera opreza koju je vojvodi savjetovao njegov liječnik jer se njegovo visočanstvo nije osjećalo dobro – priopćila je palača tog dana. Nekoliko dana kasnije premješten je u drugu bolnicu u središtu Londona, a palača je rekla da će mu napraviti pretrage srca i nastaviti liječiti infekciju.

– Vojvoda od Edinburgha uspješno je podvrgnut zahvatu zbog već postojećeg stanja srca u bolnici Sv. Bartolomeja –  priopćila je kraljevska palača i dodala da će princ "ostati u bolnici na liječenju, odmaranju i oporavku nekoliko dana".


 

Komentara 3

YU
YugoGVXnostalgiCharger
08:04 17.03.2021.

Normalno da se german vozi u BMW-u. Ni Covid mu nemože ništa. Tko će prije princ ili kraljica?

DU
Deleted user
11:11 17.03.2021.

Mora se priznati da očito postoje liječnici koji dosta toga znaju. Šteta što to znanje primjenjuju samo na ovu disfunkcionalnu njemačku obitelj koja sebe zove "Firma".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije