Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevačica Maja Bajamić

Nikada ne bih otišla iz Splita, treba samo biti uporan

Promo
27.06.2016.
u 08:30

Glazbenica ima novi singl, a otkriva i novi hobi - kao medicinska sestra i studentica sociologije snima videosavjete prijateljima

Splitska pjevačica Maja Bajamić nedavno je predstavila svoj novi singl „Prvi put“ u kojem prvi put surađuje s Jerkom Marićem iz grupe Adastra. Maja je ostala vjerna urbanom zvuku, pa se nada kako će i njezin novi singl zaživjeti po domaćim diskotekama.

Koncert svaku večer

Svestrana Maja privodi kraju studij sociologije i pedagogije, a ove zime je i s kolegom gitaristom Ivanom Borojevićem dva mjeseca nastupala na jednom skandinavskom kruzeru.

– Praktički smo predstavljali Hrvatsku jer se za taj angažman prijavilo puno izvođača iz cijele Europe. No, na kraju su izabrali nas i pozvali nas da nastupamo i u idućoj sezoni. Moram reći da sam zadovoljna kako sam sve to izdržala jer nije jednostavno svaku večer održat koncert u trajanju od četiri sata. Bio je izazov pjevati mnoge poznate hitove. Kod Skandinavaca je sve precizno, ali vam osiguraju sve uvjete. Nije mi onda čudno što puno mladih ide iz Hrvatske. Ipak, ja se još uvijek ne bih mogla odlučiti za taj korak, kaže 24-godišnja Maja.

Nakon povratka iz Skandinavije poželjela je promijeniti tim s kojim surađuje pa se odlučila za Jerka Marića, s kojim je na novoj pjesmi i spotu radila korak po korak.

– Išli smo prema zapadnjačkom klupskom ritmu, a riječi pjesme za mene imaju dublje značenje jer pjevam kako je najvažnije izvući najbolje od svega. Posljednjih godina dogodilo mi se dosta promjena na privatnom planu. Netko misli da sam žestoka Dalmatinka, no ja sam veliki emotivac – kaže Maja. Na svom Facebook-profilu Maja često objavljuje videoporuke prijateljima. Često su to pozitivne misli, ali i brojni savjeti.

Džudo zamijenila biciklom

– Po struci sam medicinska sestra, a završavam sociologiju i pedagogiju. Često mi se događalo da me ljudi pitaju za savjete pa sam im se na ovaj način odlučila obratiti. Razveseli me kad mi kažu da sam im pomogla. Možda bih mogla jednog dana i voditi emisiju takvog tipa na radiju ili televiziji, no prije svega bih voljela glumiti. Gluma mi je skrivena ljubav. Nedavno sam snimala jednu reklamu koja će se emitirati u cijelom svijetu. Prvi put sam radila s cijelim filmskim timom i ta me energija oduševila. Shvatila sam da imam širok spektar afiniteta – kaže Maja koja se bavila džudom, a sada obožava šetnje i vožnju biciklom jer je, kako kaže, ovisna o kretanju. Iako ne želi puno govoriti o svom ljubavnom životu, simpatična pjevačica nam je priznala kako joj se prvi put na tom planu dogodilo jedno nevjerojatno iskustvo, ali detalje ne želi otkrivati.

– Prije svega želim konačno diplomirati i onda diplomu dati mami da je čuva. Posvetit ću se radu na sebi, i fizički i psihički. Radit ću na pjevanju, glumi i plesu. Nemam namjeru odlaziti iz Hrvatske. Postoji cijela struja mladih koja, kao ja, misli da ima zašto ostati. Vani si uvijek stranac, a ovdje ima puno mogućnosti, samo treba imati cilj i ne odustajati – zaključila je Maja Bajamić.•

Ključne riječi

Komentara 4

OS
osica
13:06 27.06.2016.

Pjevačica kažete ? nikad čula na prvu sam pomislila nešto drugo, "ali mi stari nikako da shvatimo da se danas pjeva ci ca ma, guzi ca ma pupkom u gaćicama ......," Ma da nema ništa bez toga.

AO
admini_obrišite_si_mami
16:43 27.06.2016.

Temeljem priložene fotografije proričem joj iznimnu karijeru pjevačice.

MA
Machak
10:55 27.06.2016.

Svestrana Maja je ovom fotkom - ako njeni spotovi nisu bili dovoljni - začepila usta svima onima koji misle da su za njen uspjeh zaslužne isključivo - da parafraziram Šajetu - cice i guzice - nego da je planetarnu popularnost postiga izuzetnim glasovnim mogućnostima (barem tri oktave raspona) i produhovljenim tekstovima svojih pjesama. Bravo, Maja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije