Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talentirani glazbenik

Nermin Puškar: Zadovoljan sam reakcijama na novu pjesmu

Foto: Tija Ažma
1/3
09.03.2018.
u 15:31

Glazbenik je nedavno publici u Hrvatskoj predstavio pjesmu "Tiha voda"

Nermin Puškar, Bosanac sa slovenskom adresom, koji za sebe voli reći da je dijete planete. Talentirani glazbenik, pjevač, gitarist, autor stihova i glazbe, ovog puta u punom svijetlu sa novim singlom kuca na vrata hrvatskog etera. Riječ je o pjesmi "Tiha voda". Nerminove pjesme pjevali su Tony Cetinski, Jacques Houdek, Marija Husar, Bojan Jambrošić, Amel Ćurić, Kim Verson i mnogi drugi. 

Nedavno si predstavio svoj novi singl „Tiha voda“ i sad krećeš u osvajanje radio postaja diljem Hrvatske. Kakva su ti očekivanja i kakve su prve reakcije na pjesmu?

Reakcije su odlične, s obzirom na to da je ovo tek drugi singl koji smo objavili u Hrvatskoj u zadnje vrijeme. Prvi je bio “Kad u ovu ljubav sumnjam”, i ta pjesma je prošla veoma zapaženo. Mogu reći da sam zadovoljan kako je sve krenulo.

Moramo spomenuti i bend Knock Out s kojim si stvorio neke od najljepših pjesama. Jedna od njih je svakako pjesma „Dođi“ koja je ostavila veliki trag u cijeloj regiji. Kakva te sjećanja vežu za to razdoblje?

Knock out je svakako moj prvi veliki uspjeh kako izvođački tako i autorski. Vežu me uspomene na veliku euforiju publike i popularnost koju smo dostigli prvenstveno u BIH u to vrijeme. Naravno od tog perioda je prošlo već sedamnaest godina, ali svakako mi je drago kad vidim da pjesme žive i dan danas, naročito pjesma "Dođi" koja je našla svoj put do publike i u Hrvatskoj.

Ostvario si odličnu suradnju i s producentom Mahirom Sarihodžićem. Nastavljate li i dalje i kako izgleda cijeli proces stvaranja pjesme?

Ja uvijek kažem da je Maki jedini producent u svemiru  koji me razumije, koji mi sve ove godine daje vjetra u leđa i zajedno sa mnom vjeruje u ovu priču. U samom procesu stvaranja jako uživamo i to nam je na kraju krajeva cilj, ako nema toga to se i čuje a mi smo odrasli na sličnoj muzici i super se razumijemo. Inače uglavnom snimamo na relaciji studio RSL u Novom Mestu i Makijevom studiju Long Play u Sarajevu, bubanj na mojim pjesmama većinom svira moj veliki drug Dado Marinković, a na basu nam se pridruži Jani Hace, ja odsviram gitare Mahir klavijature i to je ta neka dobitna kombinacija.

Kakvi su ti planovi za budućnost?

Definitivno objaviti novu ploču i što više svirati na području cijele regije, dakle uživati u muzici zajedno sa svojom publikom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije